Probabil ca esti familiarizat cu compania engleza producatoare de telefoane de lux Vertu. Acestia au incercat de multe ori in trecut sa realizeze un smartphone acceptabil pentru utilizatorii normali. Signature Touch ar putea impartasi acelasi pret cu predecesorii sai, dar de aceasta data Vertu a reusit sa introduca tehnologia de care telefoanele companiei duceai lipsa. Acesta are o performanta care se apropie de HTC One M8 si de Samsung Galaxy S5.

Signature Touch
Signature Touch

Signature Touch are un procesor Qualcomm Snapdragon 810 quad core care functioneaza la o frecventa de 2.3 GHz. Pe langa acesta, telefonul vine cu 2 GB de memorie RAm si cu o capacitate de stocare generoasa de 64 GB. Telefonul are un display de 4.7 inch, cu o rezolutie full HD de 1920 x 1080. Desnitatea pixelilor este una destul de buna depasind densitatea lui HTC One M8, 469 pixeli pe inchi. In comparatie HTC One M8 are 441 ppi iar LG HD G3 are 538 ppi.

Cel mai mare minus in aceasta lista de specificatii high end, este bateria. Aceasta este una de doar 2275 mAh. Daca e sa luam in considerare camera foto de 13 MP si camera frontala de 2.1 MP, bateria nu va rezista nici macar doua zile de utilizare normala.

Telefonul are integrata tehnologia 4G/LTE si are difuzoare stereo Bang and Olufsen. Smartphone-ul ruleaza pe sistemul de operare Google Android 4.4 KitKat si are tehnologia NFC pentru incarcare wireless. Signature Touch are o greutate de 192 g si masoara 10.6 mm in grosime.

Signature Touch are un look masculin. Cat despre materialele scumpe folosite, acesta are titan slefuit la gradul 5, ecranul este protejat de un cistal de saphir de 118 carate, despre care Vertu spune ca poate fi zgariat doar de diamante.

Avand in vedere specificatiile si materialele folosite in crearea acestui telefon, te poti astepta la un pret pe masura. Pretul unui astfe de lux va ajunge 6 750 lire sterline si va ajunge in magazine mai tarziu in aceasta luna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *