Blogroll

Categorii

Arhive

Se intampla de foarte multe ori ca tinerii sa se intrebe care este varsta ideala pentru a face diferite lucruri. Indiferent ca este vorba despre lucruri foarte importante sau mai putin importante, foarte multi tineri au nedumeriri pe care nu le discuta cu parintii din diferite motive.

Daca stam sa ne gandim putin in ziua de astazi cu totii avem diferiti prieteni sau rude care ne cicalesc atunci cand ne tot intreaba cand ne vom casatori, cand ai de gand sa faci copii sau chiar cand t vei „cuminti”. Sigur ca exista tot felul de oameni si ca fiecare vede lucrurile in felul lui.

De foarte multe ori ne inarmam cu zicala care spune ca fiecare lucru trebuie sa fie facut la timpul lui. Totusi, foarte multi  tineri sunt nedumeriti si nu stiu care sunt momentele potrivite pentru a face diferiti pasi importanti din viata.

Detestam aceste intrebari ale apropiatilor pentru ca sunt mult prea cicalitoare de multe ori, multi dintre noi avem intrebarea in minte” care o fi varsta potrivita pentru a face diferite lucruri?”

Daca te intrebi care este varsta ideala pentru a te muta cu partenerul trebuie sa stii ca asa cum afirma si specialistii este foarte indicat ca un cuplu sa stea impreuna inaitne de casatorie. Oricum ar fi trebuie sa fim constienti de faptul ca trebuie sa ne cunoastem cat mai bine cu partenerul inainte de a forma impreuna o familie. Este foarte important sa stam cel putin o perioada in care sa ne cunoastem bine cu partenerul si sa ne dam seama daca suntem sau nu potriviti unul pentru celalalt. De asemenea, se spune ca mutatul impreuna nu are o influenta foarte mare asupra sanselor de reusita in casatorie ci mai degraba angajamentul emotional pe care il are fiecare in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Afla ce trebuie sa faci pentru a te calma in doar cateva secunde

joi mart. 12 , 2015
Se intampla deseori sa ne enervam si sa facem diferite lucruri care ne afecteaza pe noi ca si oameni. In momentul in care suntem nervosi […]