Se simte deja ca a venit frigul, ca sa nu mai vorbim de faptul ca deja au cazut primii fulgi de nea. cu siguranta vine iarna cu pasi cat mai repezi iar timpul care ne-a ramas pentru alegerea destinatiei de vacanta incepe sa fie din ce in ce mai scurt.

Daca in perioada verii ne-am bucurat de o vacanta la mare acum trebuie sa ne bucuram de o vacanta la munte ca sa ne putem bucura de iarna si de alte sporturi de sezon.

Daca e sa ma intrebati pe mine, perioada sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa perioada a anului si bineinteles ca trebuie sa ne bucuram cat mai mult de ea. Asadar, iata de ce trebuie sa tii cont atunci cand organizezi vacanta de iarna:

In primul rand, trebuie sa alegi destinatia pe care o vrei. Cauta bilete de avion daca vrei sa mergi in strainatate si intereseaza-te de eneimentele care se desfasoara la destinatia aleasa si in acea perioada. Astfel, vei sti foarte bine ce trebuie sa faci si sa iti planifici restul timpului in functie de vacanta.

Apoi, nu uita sa faci o cerere de concediu inca din timp deoarece este piosibil ca in perioada sarbatorilor sa doreasca mai multi colegi concediu. Asadar pune-ti seful in tema.

In functie de nevoile personale, ia in calcul, pe langa hoteluri, posibilitatea unei cazari in vile, apartamente, case de oaspeti etc. Cand planifici din timp cazarea pentru vacanta de iarna, ai mai multe optiuni. Daca bugetul este foarte limitat, petrece sarbatorile acasa, cu prietenii si pleaca imediat dupa Anul Nou, cand preturile la cazare scad.

Nu uita sa alegi o locatie cat mai buna pentru hotel sau locul in care stai. Iarna este dificil sa te deplasezi pe distante mari. Cel mai rapid mijloc de transport este metroul in multe orase europene.

Nu iti mai ramane decat sa iti inviti prietenii sa vina si ei in vacanta si cu siguranta vei fi foarte fericit daca ii vei avea pe cei dragi alaturi.

De admin

Un comentariu la „Vacanta de sarbatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *