Blogroll

Categorii

Arhive

Termostatul este dispozitivul inteligent care rareori lipseste din casa romanilor. E de inteles prezenta sa in locuinte, avand in vedere numeroasele avantaje de care vine insotit. Cu siguranta nimeni nu s-ar priva de un nivel mai inalt de confort, cu atat mai putin poate cand solutia ar consta intr-un produs cu un cost rezonabil. De altfel nu numai pentru confortul termic sporit este atat de popular termostatul, dar si pentru consumul rentabil de combustibil, spre exemplu, in cazul celor care folosesc o centrala termica.

Constituie o optiune inaintea multora existe la ora actuala pe piata si pentru faptul ca merge pe un principiu de functionare relativ simplu. Chiar si gama celor mai performante presupune o utilizare facila, atat datorita manualului de instructiuni suficient de explicit, cat si a tutorialelor disponibile in mediul online.

Salus Controls – sursa de incredere furnizoare de termostate

Pentru cei dintre voi care nu stiti nimic despre acest nume, este vorba despre cel care a reusit pana la ora actuala sa ofere o linie variata de termostate diverse, clasice, performante, cu fir sau fara, cu functii diverse, la costuri justificabile. Pe www.saluscontrols.ro sunt disponibile produsele, alaturi de diverse accesorii si de descrierile tehnice, un ajutor de incredere in alegerea dispozitivului potrivit pentru locuinta.

Ulterior montarii unui termostat, dispui de posibilitatea de setare a unui orar de functionare a sistemului de incalzire, dar si de asigurarea temperaturii optime din interior, chiar si in intervale distincte de timp.

Avantajele termostatelor de pe www.saluscontrols.ro

Principalul beneficiu pe care ti-l asigura sistemul este ca iti ofera control deplin asupra temperaturii in casa. Asta inseamna ca poti, in sfarsit, sa iti asiguri conditiile dupa care poate doar tanjesti in momentul de fata. De cate ori nu s-a intamplat ca din dorinta de a avea caldura sa depasesti putin limita si sa fii nevoit sa o risipesti pe fereastra?

Iata un alt exemplu. Atunci cand te intorci de la serviciu, poti fie sa fii intampinat de o locuinta rece – pentru ca ai ales sa opresti centrala ca sa nu faci consum, fie sa o lasi pornita si sa ai facturi mari de platit la final de luna. Cine a zis ca numai asa poate sa fie? Dovada ca te poti bucura de confort in orice vreme, respectiv si in situatia prezentata este reprezentata de termostatul wireless. Pe www.saluscontrols.ro sunt disponibile modele diverse de termostate ce se pot controla de pe aplicatia mobila, cu conditia de a beneficia de conexiune la internet.

Eventual poti seta termostatul sa pastreze o valoare minima, respectiv sa maresti temperatura cu putin timp inainte de a te intoarce acasa. Modelele care dispun de modul vacanta sunt cu atat mai potrivite pentru ca te ajuta sa faci economii, deci sa stai linistit atunci cand calatoresti. In orice caz, chiar si asa ai control asupra termostatului si poti interveni daca doresti.

Considerate a fi valori optime pentru interior sunt cele cuprinse intre 18 si 22o Celsius. Desigur, nimic nu e batut in cuie, deci aceastea pot varia in functie de preferintele si nevoile fiecaruia. Nu uita insa ca pe timp de noapte este bine sa mentii un aer putin mai racoros. Acesta iti va asigura un somn odihnitor si neintrerupt.

Legat de costuri, procentul de economii aproximativ pe care il poti realiza sau alte astfel de detalii, gasesti mai multe detalii pe saluscontrols.ro, dar si in articole diverse ce au ca subiect termostatele pe care le regasesti si pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

De ce schimbari ai nevoie in locuinta pentru confort termic sporit

vin mai 18 , 2018
Indiferent de anotimp, iti doresti sa ai parte de cele mai bune conditii de confort in locuinta. Pentru asta trebuie sa pui la punct diversele […]
casa