Barbatii tind sa fie comozi, mai ales cand stiu ca au partenere care le poarta de grija. Au de asemenea tendinta de a fi delasatori si bine ar fi daca partenera s-ar putea ocupa de toate programarile lor. Mai ales  daca este genul care are barba lunga, deasa, greu de intretinut si sprancene ce trebuie destul de des stilizate, va merge la salon poate la fel de des ca si partenera. Trimite-l la salon si fa-i o programare prin Stailer!

Stailer este platforma care te ajuta sa iti eficientizezi timpul. Presupune sa cauti mai rapid orice salon din orase precum Iasi, Bucuresti, Timisoara, Oradea sau Cluj. Nu doar ca le gasesti pe toate in acelasi loc, insa poti si sa te programezi la cel ales de tine. Mai mult decat atat, acum si aici ai ocazia de a seta preferintele tale. Nu vei mai face un compromis in ceea ce priveste data si ora programarii. Vezi mai multe detalii si aici.

Programari pentru oricine, la orice ora

Stii si tu cel mai probabil cat de frustrant este sa nu poti face mare lucru in timpul zilei, pentru ca esti la serviciu. Nu poti programa vreo intalnire sau vizita la salon pentru ca programul tau de munca este pana la ora 5. Intr-o pauza sa iti pui in plan sa suni la un salon este ca si castigatul la loto. Tu incerci, dar slabe sanse sa si reusesti.

Poate ca tocmai de aceea a aparut Stailer, o platforma care digitalizeaza programarile la saloanele de hair si beauty din orasele mentionate. Nu te mai conditionezi de ora din zi si de programul tau, precum si de cel al salonului. Ori chiar daca este deschis, cum nu exista personal suficient sau care sa se ocupe numai de receptie, vei suna mult  si bine pana cand in final cineva iti raspunde.

Cum te poti folosi de Stailer

Fie ca esti in cautare de cosmetica masculina in Bucuresti sau de o programare la un salon pentru un make-up profesional, Stailer te ajuta mai mult decat crezi.

Intri pe pagina, completezi cateva campuri, cu data, ora, serviciul dorit si orasul si filtrul de aici iti afiseaza imediat o lista de optiuni. Dintre acestea poti foarte simplu sa alegi pe cel de interes pentru tine. Poti tine cont si de cat costa un serviciu anume, un astfel de detaliu este trecut pentru fiecare oferta ce  ti se prezinta.

Daca ai ales salonul, te-ai lasat convins/a de recenzii, de fotografii ce erau disponibile in pagina, mai ramane sa setezi si programarea din cateva click-uri. Vei primi confirmare pe loc, un link in acest sens iti va fi util si daca doresti sa mai modifici ceva sau chiar sa anulezi.

Cat te costa toata aceasta experienta? Practic nimic. Nici daca alegi sa iti faci cont aici nu te costa ceva in plus. In schimb, ai ceva mai multe functionalitati disponibile. Afla despre Stailer si bucura-te in schimb de mai mult timp liber pentru tine, pentru voi!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *