De câte ori nu ți-ai anulat o programare la salonul de coafură sau de machiaj din lipsă de timp? Fie programul încărcat ți-a dat planurile peste cap, fie că erai în celălalt capăt al orașului și a trebuit să anulezi programarea, toate acestea ni s-au întâmplat tuturor. Dincolo de mustrările de conștiință, de supărările din cauza privațiunilor pe care trebuie să le suportăm, de un singur lucru putem fi siguri: oricui i se poate întâmpla acest lucru, câtă vreme timpul nu stă niciodată în loc. Cu noua platformă Stailer însă, poți economisi timp, astfel încât să te bucuri mai mult de familie, de prieteni și, de ce nu, de o oră în plus la salonul de înfrumusețare.

Dacă mai devreme vorbeam despre timpul pierdut în drumul spre salon, nu trebuie omis nici timpul pe care îl pierdem în încercarea de a obține o programare la unul din saloanele de beauty din orașul tău. Indiferent că ești din Iași, Oradea sau Timișoara, acum nu trebuie să mai alergi de la un salon la altul sau să iei la rând site-urile saloanelor de coafură din orașul tău. Poți avea informatii suplimentare aici, unde ai totul la dispoziție pe telefonul tău, pe o platformă integrată, pe care vei găsi nu doar saloane de top în materie de înfrumusețare feminină, ci și stiliștii tăi preferați.

Un simplu click îți este practic de ajuns să intri în legătură directă cu unui dintre stiliștii colaboratori Stailer, care ți-a fost recomandat de o prietenă sau ai citit recenzii bune despre el. Într-o secțiune dedicată, poți acum să tastezi numele stilistului sau doar câteva litere din acesta, pentru a-ți fi afișate toate opțiunile găsite în baza de date a site-ului. Același lucru se întâmplă și la saloane, în ambele cazuri fiindu-ți afișat atât numele, cât și programul de lucru.

Esențiale în această selecție sunt detaliile pe care le primești odată cu afișarea rezultatelor. Practic, în funcție de preferințele tale – gen, oraș, servicii și ora programării, poți vedea atât prețurile practicate pe tipul de servicii, precum și localizarea pe hartă. Acest lucru îți va fi de un real folos, atunci când știi că a străbate orașul într-o vineri după-amiaza îți poate lua ore bune prin trafic.

Nu mai puțin important este că pe Stailer poți vedea inclusiv recenzii ale saloanelor și stiliștilor puși la dispoziția ta. Astfel, în mod identic cu serviciile de taximetrie, poți acorda note profesioniștilor pentru serviciile oferite. De asemenea, ai acces la recenziile publicate de clienții dinaintea ta, astfel ca tu să îți faci o idee cât mai clară asupra stiliștilor și serviciilor oferite de aceștia.

În ceea ce privește programările, acestea se fac aproape instantaneu, prin completarea câmpurilor descrise mai devreme. Odată ce ai introdus preferințele tale, lista cu saloane îți va fi afișată în câteva secunde, pentru ca tu să faci o selecție cât mai riguroasă. Iar odată ce ai selectat un salon sau un stilist, nu îți rămâne decât să introduci numele și numărul de contact, pentru confirmarea programării.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *