saluscontrols.ro

Numarul facturilor se inmulteste de la luna la luna, iar bugetul dumneavoastra nu mai poate face fata? Daca doriti sa economisiti energie, dar in acelasi timp sa traiti intr-un confort garantat, cea mai buna alternativa ar fi sa va achizitionati un termostat. Acesta poate fi instalat atat in propria locuinta, cat si intr-o companie.

Termostatele traditionale

Termostatele clasice se impart in doua categorii:

  • programabile;
  • neprogramabile.

Termostatele neprogramabile sunt cele mai accesibile, dar cele mai invechite. Acestea pot functiona doar daca li se vor face setarea manuala a caldurii sau a racelii si in acelasi timp pot fi destul de imprecise.

Termostatele programabile ofera o interfata digitala cu programarea perioadei de timp dorite, ceea ce va ajusta in mod automat caldura si/sau termperatura rece. Cu toate acestea, nici una dintre aceste termostate de tip vechi nu se apropie de performanta oferita de termostatele programabile. Spre exemplu, termostatul Salus iT600 beneficiaza de marele avantaj de a putea fi controlat prin internet.

            Termostatele controlabile prin Wi-Fi

            Termostatele controlabile prin internet reprezinta cea mai noua evolutie a tuturor modelelor de termostate. Nu doar ca beneficiaza de un design stilat, potrivit oricarei incaperi, dar poate fi controlat de oriunde cu multa usurinta cu ajutorul telefonului, al tabletei sau al laptopului. Termostatele programabile contribuie la imbunatatirea energiei energice, a programarii de la distanta, a restrictionarii zonale, al invatarii si al alertelor. Odata ce aceste termostate inteligente, cum ar fi termostatul Salus iT600, sunt sincronizate cu un router Wi-Fi, va avea acces de la distanta de la un calculator sau printr-o aplicatie, pana la un smartphone sau o tableta, de oriunde beneficiaza clientul de internet.

Indiferent unde te afli, termostatul Salus iT600 te tine in permanenta in contact cu propria ta locuinta. Alte produse eficiente achizitionate de clienti sunt: Seria iT500, Seria Standard, Seria Expert incalzire in pardoseala, Seria S-line, Seria PC controlere pentru pompe, pompe recirculare si MAG Defender – Filtru magnetic.

Detaliile care fac diferenta

  • Designul – termostatul va sta pe perete, intr-un loc care ii permite o vizibilitate buna. Il puteti instala oriunde, mai putin recomandate sunt insa zonele in care bat razele soarelui sau este o caldura foarte puternica.
  • Instalarea – termostatul poate fi instalat cu usurinta, fara a fi nevoie de ajutorul unui specialist.
  • Usor controlabil – poate fi pornit, oprit, setat de la distante foarte mari, dar si manual.
  • Beneficiaza de un program de incalzire si de racire.
  • Functia de backup – in cazul unei intreruperi de curent, setarile deja facute nu trebuie resetate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *