Blogroll

Categorii

Arhive

Butonezi in fiecare zi, internetul, stai pe smartphone, cauti informatii, instalezi aplicatii si incerci sa iti optimizezi timpul pe care il dedici diverselor task-uri. Ei bine acum poti sa faci asta si pentru programarile tale la salon. Iti voi lansa o invitatie, aceea de a accesa pagina stailer.ro. Este gratuit si de aici iti poti face programarile dorite in doi timpi si trei miscari.

Hai sa descoperim stailer.ro

Esti intampinat de un filtru si efectiv trebuie sa alegi:

  • Serviciul dorit, din lista celor de hair and beauty, tuns, vopsit, cosmetica, intretinere barba etc.
  • Orasul dorit. Deocamdata sunt incluse orasele Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea, dar in curand se pare ca lista aceasta va fi mai
  • Ora si data. Adica fix cand te intereseaza sa mergi la salon, cand ai timp pentru asta, deci totul se invarte in jurul disponibilitatii tale.

Vezi pe stailer.ro toate saloanele care corespund cu preferintele tale. Totul se intampla online, poti cauta in detaliu despre fiecare salon in parte si sa alegi ce ti se pare convenabil. Nu este necesar sa verifici separat pagina fiecarui salon inscris. Acest portal isi propune sa fie un ghid complex si astfel descoperi la fiecare in parte fotografii de prezentare, estimare de timp pentru sedinta ta, costuri, repere ale locatiei si chiar si recenzii ale celor care au trecut pragul unui astfel de salon.

Cont de client la Stailer si ce avantaje poti avea

Daca ai nevoie de un impuls pentru a-ti crea un cont aici, ei bine afla in primul rand ca este gratuit. Deci nu te costa nimic sa treci in online cu o asa zisa agenda virtuala. Iti setezi aici remindere, programezi sau anulezi o programare, cauti rapid, oricand, in orice moment al zilei cine te poate pensa profi in Timisoara spre exemplu. Pentru ca cel mai adesea dadeai telefoane la diferite saloane, nu-i asa?

Cu Stailer scoti din schema aceasta problema a timpului. Nu trebuie sa iti notezi sa nu uiti ca la o ora minima sau maxima trebuie sa suni la un salon. Nu trebuie nici sa iti confirmi programarea telefonic. Traim in era online-ului si iata ca si de aceasta data se dovedeste a fi un real ajutor.

Mai mult decat atat, un cont creat in cadrul acestei platforme iti aduce si sansa de a gestiona toate aceste date si programari. Din contul tau poti programa vizita la salon si a iubitei, mamei tale, a prietenului tau sau pentru cel mic cand planuiesti un tuns. Efectiv este usor, rapid si gratuit si poti face asta de pe telefon sau de pe laptop, cand esti intr-o pauza de masa de ce nu.

Iar daca esti in aventura turistului intr-un oras nou, cu atat mai mult vei gasi in Stailer un real sprijin. Te va ajuta sa gasesti rapid un salon pentru serviciul de interes, ba chiar te va si ghida spre locatie. Nimic mai simplu.

Stailer se pare ca va deveni tot mai popular si va cuprinde toate orasele tarii. Descopera mai multe in cadrul paginii oficiale.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul următor

Timpul tău, mai prețios decât oricând, cu Stailer

lun mart. 22 , 2021
De câte ori nu ți-ai anulat o programare la salonul de coafură sau de machiaj din lipsă de timp? Fie programul încărcat ți-a dat planurile […]