steam-controller
steam-controller

Era de asteptat sa ne trezim cu o alta amanare din partea celor de la Valve. Am asteptat destul de multi ani pana cand am vazut lansarea Half Life 2 si inca suntem in asteptarea lui Half Life 3 care se amana de la an la an. Asa ca o amanare de doar cateva luni pare a fi o imbunatatire in modul in care Valve ne-a obisnuit ca actioneaza de-alungul anilor ce au trecut.

Eric Hope, un angajat Valve, a spus ca acestia au decis sa amane lansarea Steam Machine pentru anul 2015. Consola gaming Valve urma a fi lansata in mod oficial incepand cu perioada sarbatorilor in acest an. Nu ar trebui sa fim mirati de aceasta decizie. Acestia au afirmat faptul ca pentru ei cel mai important aspect este reprezentat calitate. Ei doresc sa ne ofere cea mai buna exeperiente in gaming pe care o puteam avea. Ideea are o logica, mai mult timp pentru dezvoltare se va traduce intr-un produs final mai bun.

Consola a fost destul de apreciata la evenimentele la care a fost prezentata pana in prezent. Problema vine odata cu controller-ul pentru aceasta consola. Cei care au avut placerea de a folosi un astfel de controller, au spus ca nu este la fel de precis si placut de utilizat precum un controller Playstation PS4 sau Microsoft Xbox One. Controller-ul Valve are o serie de functii noi care necesita o perioada de ajustare, fiind un nou mod de utilizare.

Pentru moment acestea nu sunt la fel de precise precum si-ar dori gamerii. Speram ca aceasta amanare sa aduca imbunatatirile asteptate de majoritatea utilizatorilor si sa se transforme in experienta gaming pe care Valve doreste sa ne-o ofere.

Va trebui sa mai asteptam putin cu totii, la urma urmei probabil ca majoritatea suntem fani Half Life 3, asteptarea este lucrul la care noi ne pricepem cel mai bine.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *