Cu totii avem momentele noastre in care simtim ca explodam si parca nu mai reusim sa facem nimic pentur a iesi din aceasta stare. Este vorba despre starea in care simti ca nimic nu iti mai convine, parca nu mai suporti pe nimeni in jurul si nu iti doreste decat sa fii singur, sa nu te streseze nimeni.

Se intampla tuturor sa intampine astfel de probleme. de fapt, aceste lucruri sunt datorate in primul rand de stresul cu care va confruntati zilnic. El este direct raspunzator de faptul ca sunteti nervos si nu va puteti stapani furia. ce trebuie sa faceti in aceste momente si care este cel mai bun remediu?

Ce este „relaxarea”? Psihologii spun ca este vorba despre o noua atitudine: orice s-ar intampla, nu incercati „sa controlati” totul, ci mai degraba invatati „sa fiti in control”. Faptul de a „curge” dimpreuna cu fiecare clipa va va ajuta sa va inradacinati mai bine si mai adanc in dumneavoastra insiva (inseva). Iar eliminarea „sporovaielii” mintii prin simpla urmarire detasata a gandurilor va va relaxa foarte mult, data fiind utilizarea unor alte frecvente ale undelor cerebrale.

Cum poate fi atinsa insa aceasta stare „modificata” a mintii si cum poate fi mentinuta in timp?

Puteti sa incepeti prin a petrece mai mult timp in tacere. In ziua de astazi, intens si inalt-tehnologizata, suntem inconjurati si inghititi de informatie – care ne parvine pe zeci de canale media: televiziune, radio, presa scrisa, internet, telefonie mobila, fax, pagere etc.. Supraincaracarea mintii cu informatie poate deveni daunatoare pentru sanatatea dumneavoastra, afectand echilibrul psiho-somatic si creand un soi de dependenta artificiala de aceste stimulente.

Trebuie sa faceti pauze si sa va ganditi in fiecare zi ca cel mai usor pentru dvs. este sa va relaxati si sa uitati de probleme. In momentul in care aveti nevoie de o pauza nu ezitati sa o faceti. Astfel, veti reusi sa va destresati si va veti simti mult mai bine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *