Blogroll

Categorii

Arhive

Se intampla de foarte multe ori ca in momentul in care devin parinti, unii oameni sa nu mai aiba nopti asa cum ar trebui. Fara nicio indoiala copilul este cea mai importanta persoana din viata noastra insa trebuie sa facem astfel incat sa ii asiguram cele mai bune conditii copilului.

Somnul bebelusului nu trebuie sa fie unul dintre cele mai negre cosmaruri ale tale. Va trebuie sa uiti de noptile in care te trezesti frecvent sau cu plansete sau tipetele micutului pentru ca nu vrea sa doarma.

Exista o serie de trucuri la care poti apela si tu si care il pot face pe copil sa doarma la o oa fixa, atunci cand vrei tu. Iata ce ar trebui sa faci:

In primul rand, daca vrei ca micutul tau sa doarma bine trbuie sa ii faci o rutina de seara prin intermediulunui indiciu. Mai eact, daca vrei ca micutul tau sa doarma trebuie sa il obisnuiesti ca la o anumita ora sa ii faci baita, masaj sau sa ii citesti. Astfel, el va sti ca va trebui sa doarma si nu va mai plange inainte de culcare.

Ambientul este si el un factor mai mult decat important pentru a-i asigura micutului un somn odihnitor. Nu doar ca rutina este importanta pentru a va convinge copilul sa doarma seara ci si incaperea in care acesta doarme. Din acest motiv, incaperea trebuie sa fie curata, linistita, aerisita si mai ales intunecata. Daca vrie sa micutul tau sa doarma bine trebuie sa ai grija ca incaperea sa fie intunecata si astfel ii va reda micutul o stare de somnolenta.

De asemenea, trebuie sa ii fai copilului o rutina de dimineata pentru ca micutul tau sa se obisnuieasca cu un pprogram organizat de somn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Atractie intre extreme

sâm feb. 21 , 2015
Nu ne dam seama insa se intampla de cele mai multe ori ca extremele sa se atraga. Aici vorbom despre cupluri si despre persoanele care […]