Este ciudat, insa in acelasi timp si foarte captivant sa-ti dai seama ca esti la inceputul unei relatii cu o persoana pe care nu o cunosti foarte bine si in curand vei ajunge sa o explorezi si cunosti din toate punctele de vedere. Trupul partenerului, felul cum gandeste, ceea ce simte cu adevarat fata de tine si persoana ta sunt lucruri de care tii cont foarte mult atunci cand esti pe teren strain, alaturi de un nou iubit.

Pentru a ajunge sa ai parte de o experienta sexuala reusita si satisfacatoare cu un nou iubit si pentru a nu fi aceasta singura zi sau noapte pe care ti-o vei petrece cu respectivul ar cam trebui sa tii cont de unele aspecte.

Chimie fizica sau nuhelen-hunt-plays-a-sex-surrogate-for-a-man-with-polio-in-new-movie-based-on-true-story

Te intalnesti cu un tip de ceva timp si date-urile cu el sunt foarte hot si parca de abia asteptati amandoi sa treceti la pasul urmator, sexul. Cu atata chimie intre voi, sexul nu ar trebui sa fie deloc rau, insa nu ai de unde sa stii cu adevarat asta pana nu incerci.

A deveni intim cu cineva nou, pe care nu-l cunosti foarte bine, te poate face sa te simti usor stanjenit si neindemanatic atunci cand treci la actiunea in sine. Nu esti complet obisnuit cu celalalt si mai ales nu ii cunosti zonele intime asa de bine, nu stii ce si cum si unde anume. Pana la urma, daca sexul din prima nu merge poti trece oricand  la urmatoarea etapa sau la o urmatoare partida, pentru a va demonsta unul altuia ca de fapt chimia dintre voi exista si totul poate merge ca pe roate.

Insa daca nici a doua si nici a treia oara sexul nu finctioneaza sa cum ar trebui, este cazul sa va considerati doar prieteni sau amici. V-ati face voua insiva o mare favoare.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *