Traim intr-o lume foarte rea care nu doreste decat sa alerge dupa bani. Pana acum ne tot intrebam daca prietenii din jurul nostru sunt prieteni adevarati sau au un interes pentru care ne-a ales ca si prieteni.

In ziua de astazi, ne punem aceeasi intrebare in legatura cu ceea ce fac iubitii. Ne intrebam de multe ori daca persoana de langa noi sta laga noi pentru ca are un interes sau pentru ca are sentimente sincere. Nu reusim sa ne dam seama insa este tragic ca nu mai putem sa avem incredere nici macar in persoana de langa noi care ar trebui sa ne fie alaturi la bine si la greu si sa ne sustina neconditionat.

Sigur ca la un moment dat banii trebuie sa fie comuni unui cuplu deoarece tinerii aleg sa mearga singuri pe un drum care sa fie construit de ei. Ce facem insa in momentul in care constatam ca iubitul nostru sta din interes si tot din acest motiv pretinde ca are sentimente sincere?

Cu siguranta aveti o relatie serioasa asa cum crezi si tu din moment ce v-ati decis sa va mutati impreuna. Sigur ca v-ati mutat cu gandul ca lucrurile vor evolua si veti putea sa va formati o familie.

Probabil  ca v-ati hotarat sa va mutati in chirie pentru ca inca nu va permiteti sa va cumparati o locuinta. Daca esti singura care plateste cheltuielile si chiria trebuie sa iti pui un semn de intrebare. Aceste lucruri trebuie sa se intample pentru amandoi pentru ca deja formati un cuplu.

Apoi, daca observi ca partenerul tau nu are nici un gand de casatorie sau de lucruri serioase, ai face bine sa fugi cat mai departe. E clar ca nu are nici un gand serios cu tine si cu siguranta nu iti doresti sa intretii toata viata doar tu o casa.

Pentru ca ultimul timp exista tot mai multe femei care se confrunta cu aceasta poveste, mi-am zis sa scriu un articol legat de acest subiect. Asadar, iata semnele care iti demonstreaza ca aveti o relatie fondata pe interese.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *