1389370174909608e0Exista chestii pe care barbatii adora sa le faca de unii singuri, mici secrete care le tin doar pentru ei, insa nu dauneaza intr-un mod grav relatiei cu partenera sau celor din jurul lor. In cele ce urmeaza voi mai dezvalui cateva asa zise secrete ale barbatilor, continuand lista din postarea trecuta.

Timp liber doar pentru ei

Desi unii barbati incearca sa para afectati atunci cand noi, femeile, le spunem ca trebuie sa plecam pentru o seara departe de ei, sa iesim doar cu fetele sau sa mergem la mama, adevarul nu este tocmai acesta. De fapt, cu toata atitudinea lor de tristi, masculii se bucura nespus chiar daca o tin doar pentru ei, atunci cand ne hotaram sa ii lasam chiar si pentru o noapte singuri acasa.

Acel sentiment de libertate pe care doar statutul de celibatar li-l da se instaureaza din nou, fie si doar pentru putin timp si redevin niste copii. In timp ce noi ne bucuram de putin timp liber pentru pasiunile noastre, asa si ei au timp mai mult pentru a viziona filme de actiune, cu care alaturi de noi nu prea au sanse, mai joaca un joc video pe calculator pana tarziu in noapte sau asculta niste muzica rock. Oricum, exista numai avantaje in treaba asta, absenta facand inima sa bata mai tare si mai nebuneste.

Par peste tot

Tot parul ce mai are putin si infunda chiuveta sau scurgerea din cada de baie li se pare putin in exces si le da batai de cap barbatilor nostri. Dar de cele mai multe ori nu zic nimic in legatura cu asta si sunt intelegatori, pentru ca stiu si ei ca toata murdaria si lucrurile lor aruncate peste tot ne afecteaza si pe noi in aceeasi masura. Asa ca fiecare dintre cele doua genuri au secretele lor, secrete care uneori nu mai sunt secrete, sunt evidente pentru cei din jur.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *