couple in lovecouple in love

Da, este dovedit stiintific: abilitatea de a asculta este mai sexy decat modul in care aratam.

O cercetare efectuata recent demonstreaza ca barbatii sunt mai atrasi de femeile care dau dovada de intelegere si care sunt bune ascultatoare, fata de femeile care se pozitioneaza mereu in centrul discutiei si vorbesc doar ele.

Potrivit cercetatorilor, gradul de receptivitate al unei persoane denota interesul acesteia fata de partener, si in acelasi timp, poate duce la clarificarea situatiei daca partenerul e perechea potrivita pentru o relatie pe termen lung sau una de scurta durata.

De altfel, oamenii de stiinta afirma despre receptivitatea femeii, ca perceptia barbatilor creste despre feminitatea partenerelor lor. Acest lucru este puternic legat si de cresterea excitatiei sexuale.

Nimic nu este mai magulitor decat faptul ca cineva isi face timp pentru a te asculta cu adevarat si sa inteleaga ce spui. Este semnul suprem al respectului.

Este interesant de adus in discutie, faptul ca, desi barbatii gasesc mai atractive femeile care se dovedesc a fi bune ascultatoare, invers, lucrurile nu stau chiar la fel. Cum era de asteptat, femeile sunt de parere ca partenerii lor trebuie sa le asculte, pentru ca asa e firesc.

Unele femei au afirmat ca receptivitatea este desirabila, in timp ce altele considera ca acest lucru este doar un truc pentru a le seduce. Un al treilea grup este de parere ca niste buni ascultatori sunt prea draguti si sunt non-masculini, si prin urmare, neatractivi. Femeile sunt, cu siguranta, complicate si greu de inteles.

In concluzie, doamnelor si domnisoarelor, atunci cand vreti sa impresionati un barbat, il puteti impresiona si ascultandu-l, nu doar vorbind despre dumneavoastra.

Ascultarea e forma de manifestare a interesului nostru fata de partener. E o modalitate prin care ne facem partenerul sa inteleaga ca suntem interesati de persoana lui si ca ii apreciem gandurile si sentimentele.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *