Blogroll

Categorii

Arhive

Este deja destul de frig afara si incepe sa se simta acest lucru. Au cazut si primii fulgi de nea si este normal ca sa fim mult mai vulnerabili in fata microbilor.

De cele mai multe ori, medicamentele sunt contraindicate in cazul in care dorim sa tratam o anumita afectiune. Din acest motiv trebuie sa apelam la tot felul de metode naturiste prin intermediul carora sa ne crem un sistem imunitar puternic impotriva microbilor si a virusurilor.

Lichide

Probabil ca ati tot auzit ca atunci cand sunteti racit trebuie sa consumati cat mai multe lichide. Stiu ca in momentul in care sunteti racit sau ati contactat vreun virus nu mai simtiti nevoia sa consumati lichide. Trebuie sa faceti astfel incat sa beti cat mai multe lichide pentru a elimina microbul.

Iaurt

Poate ca iti va veni destul de greu sa crezi ca iaurtul te poate ajuta in cazul in care ati contactat un virus. Consumul de proteine este esential in momentul in care suferi de raceala, dar si in momentul in care esti sanatos intrucat iti intareste organismul. Incearca sa nu alegi chiar o carne greu de digerat, probabil ca i-ar fi dificil stomacului sa digere o halca de vita, insa poti incerca sa te hranesti cu niste oua, carne de curcan sau carne de pui. Glutationa ce lupta cu infectiile, fiind un antioxidant puternic care s-a dovedit ca lupta impotriva infectiilor. Cruciferele reprezinta si o sursa excelenta, dar si ieftina de vitamina A, vitamina C si vitamina E. Broccoli este de doua ori mai eficient intrucat are si o concentratie mare de sulforafan, care este un agenti potent in lupta impotriva cancerului.

Ghimbir

In cazul in care ai probleme cu stomacul sau simti ca ai o stare de greata sau de voma, afla ca ghimbirul poate fi adevaratul tau aliat. Cu ajutorul lui vei reusi atenuezi durerile si simptomele anumitor afectiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul următor

Piata Rosie din Moscova

joi nov. 27 , 2014
Rusia nu este o tara care se afla tocmai printre preferintele turistilor. Sigur ca pasionatii de istorie si de cunoastere sunt absolut fascinati de aceasta […]