Traim diferite sentimente, de la cele mai intense si mai complexe si pana la cele mai putin intense. De la furie la fericire si de la nervozitate la extaz. Trecem prin tot felul de lucruri si avem parte de diferite sentimente si trairi. Nu ne dam seama care sunt lucrurile care ar trebui sa ne faca sa scapam de aceste stari pentru ca in mod cert nu este vporba despre cateva stari care sa ne aca bine si care s ane influenteze in mod pozitiv sanatatea.

Nu este bine pentru noi si pentru organismul nostru sa trecem prin diferite stari de anxietate sau teama. Acestea nu ne fac bine si poate ca de foarte multe ori ne vor face rau.

Se intampla de multe ori sa simtim cate o stare de frica exagerata, sa avem diferite manifestari psihice precum tremurul sau frisoanele, transpiratie, blocaj sau imposibilitatea de a reactiona intr-un oarecare fel, senzatie de lesin sau un blocaj extrem de puternic. In mod cert, este foarte important sa avem grija sa stam departe de toate aceste stari deoarece nu ne fac bine nici noua si nici sanatatii noastre.

Ne intrebam cum am putea sa scapam de ele si trebuie sa recunoastem ca raspunsul consta mereu in diferite remedii naturale care ne ajuta sa scapam cu usurinta de aceste lucruri.

Apeleaza la un tratament psihologic in primul rand si invata sa iti iubesti propria persoana. Nu trebuie sa fii perfect si nici nu poti sa faci asta asa ca nu trebuie sa iti reprosezi de fiecare data cand gresesti intr-un anumit fel. Se pare ca atacurile de panica afecteaza in mod cert persoanele care sunt critice cu ele insele sau persoanelor care au suferit un soc emotional, ceea ce le-a facut sa se simta prea vulnerabile. Astfel, trebuie sa inveti sa te autocontrolezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *