KickstarterDe cele mai multe ori cand ai o idee de afaceri foarte bine pusa la punct iti lipsesc banii necesari pentru acesta. De aceea poti apela la postarea proiectului tau de pe Kickstarter. Kicstarter este un site web care iti ofera posibilitatea de a promova proiectul tau si de a strange fonduri pentru acesta in schimbul unor avantaje pe care le vor avea sustinatorii cauzei tale la finalul acestuia.

Pono Music Player

Pono music player se doreste a fi uu device care te va ajuta sa asculti mult mai multa muzica cand esti plecat in deplasare. ideea ii apartine muzicianului Neil Young. Acesta a postat ca are nevoie de suma de 800 000 de dolari pentru realizarea proiectului. Proiectul in sine a fost foarte bine vazut si a ajuns sa aiba foarte multi sustinatori care au contribuit cu o suma totala de peste 6 milioane de dolari. Pono Music player va costa 399$ si va avea o memorie de 128 de GB de memorie si va putea stoca pana la 2000 de melodie de calitate inalta. Pono player va fi comercializat incepand cu sfarsitul acestui an.

Ouya

Ouya promite a fi un nou tip de consola gaming. Initial proiectul dorea sa stranga fonduri in valoare de 950 000 de dolari, dar suma stransa a urmact foar rapid la cifra de 8 596 474 dolari. Pentru 99$ primesti o consola Ouya, un controller si interftata care iti va oferi acces catre jocurile Ouya free, cel putin le poti incerca Free. Ouya este o idee deosebit de simpla si bine realizata si poti gasi consola gaming pe Amazon, Target, BestBuy si Gamestop.

Pebble

Fiind un proiect destul de anticipat acesta avea de gand sa genereze 100 000 de dolari in foduri dar a ajuns sa straga de 10 ori mai mult, suma finala adunata fiind de 10 266 845 dolari. Este primul smartwatch de succes din lume si il poti lega de smartphone-ul tau prin bluetooth. Poti achiziona un astfel de ceas pentru doar 249$.

De admin

Un comentariu la „Proiecte mari pe Kickstarter”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *