stailer

Saloanele de infrumusetare sunt ca o oaza de relaxare pentru multe femei. Este locul in care parca renasc ca pasarea Phoenix, din propria cenusa. Scapa de parul nedorit, de firele albe de la radacina si de unghiile rupte si neuniforme. Tot la saloanele de hair and beauty, femeile isi pot crea relatii de prietenie, pot afla noi trucuri de frumusete, iar in acelasi timp sa se simta rasfatate de mainile unui profesionist. Practic, cel putin o data pe luna din agenda femeilor nu vor putea lipsi programarile la saloanele de beauty.

Insa, partea putin mai neplacuta este faptul ca incepe sezonul petrecerilor de peste an, iar sansele de a gasi un loc liber pe scaunul unui stilist este tot mai mic. Si asta pentru ca toata lumea are nevoie de schimbari si retusuri, mai ales atunci cand trebuie sa mearga la o petrecere. Atat femeile, cat si barbatii merg la saloane pentru servicii de hair and beauty, servicii pe care nu le pot obtine acasa. Cert este ca femeile care ies dintr-un salon de beauty se simt mult mai increzatoare si mai frumoase, iar vibe-ul lor este mult mai bun. Si pentru ca tehnologia este cea care ne ofera solutii la multe dintre probleme, acum programarile la saloanele de beauty sunt mult mai usor de facut. Online, cu Stailer. Vezi informatii extra aici.

Stailer, agenda virtuala de programari la saloane de beauty

Industria de frumusete este una dintre cele mai apreciate la momentul de fata pe piata din Romania. Si asta pentru ca este cautata atat de femei, cat si de barbati. Tocmai de aceea, dezvoltarea ei pe partea tehnologica a venit cu foarte multe plusuri. 

Metoda clasica de a da telefoane de la un salon la altul nu mai este demult o optiune de cand a aparut platforma Stailer. Utilizand-o, devenim mult mai eficienti, ne putem bucura de mai mult timp liber, de noi tehnici de frumusete, de stilisti cu experienta in domeniu, cat si de o gama larga de servicii din industria de beauty. Practic, cu Stailer la doar cateva clickuri distanta iti poti face o programare online la orice salon doresti, fara a mai sta dupa agenda stilistului.

Pentru cei care incearca platforma Stailer, aplicatia vine cu multe avantaje. In plus, este si o platforma ce poate fi utilizata 100% gratuit, fara a te conditiona cu ceva anume.  

Iata cum te poti programa cu platforma Stailer: 

  • accesezi gratuit platforma sau aplicatia;
  • selectezi orasul de unde esti;
  • selectezi serviciul de beauty de care ai nevoie;
  • selectezi data si ora;
  • din lista obtinuta alegi salonul si programarea este facuta in cateva minute.

Stailer este o aplicatie foarte transparenta unde vei gasi toate detaliile de care ai nevoie. Durata si pretul serviciului ales, fotografii din salon, cat si cu lucrarile efectuate de catre stilisti, locatia exacta prin Google Maps, cat si recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. 

Stailer iti gaseste unii dintre cei mai buni stilisti din zona ta

Cu Stailer ai oportunitatea de a gasi unii dintre cei mai buni stilisti din zona ta. Si asta pentru ca toti ofera servicii de calitate, au experienta in domeniu si ofera clientilor experienta placute. 

Acceseaza Stailer si bucura-te de avantaje. 

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *