Indiferent de varsta pe care o avem, daca suntem tineri sau varstnici orice persoana are nevoie de un prieten, de o persoana care sa ne stea aproape, sa ne sustina la bine si la greu si sa ne ajute sa luam cele mai bune decizii.

De foarte multe ori facem greseli atunci cand ne alegem prietenii pentru ca facem de foarte multe ori alegeri neinspirate care ne pot afecta destul de mult. In cazul in care nu stiti ce trebuie sa faceti si considerati ca prietenii dvs. sunt cei mai bun, iata care sunt tipologiile de oameni care ar trebui sa dispara cat mai repede cu putinta din viata ta:

In primul rand, nu trebuie s ai langa tine persoane care te descurajeaza mereu. Este vorba despre acea tipologie de om care este mereu nemultumit, careia nu ii convine niciodata nimic si care considera ca nimic nu este bine in viata. Cand vei dori sa iei vreo decizie importanta, aceasta persoana va reusi sa te faca sa renunti a ceea ce te-ar putea face fericit. Nu te lasa influentat de persoanele care iti da sfaturi rautacioase care nu te lasa sa fii fericit.

Un alt tip de prieteni de care trebuie sa te feresti este genul acela manipulator. Aceatsa persoana stie mereu ce trebuie sa iti spuna sau cum trebuie sa te induplece sa faci ceea ce il favorizeaza pe el. Este foarte important sa incerci sa scapi de astfel de persoane pentru ca iti vor face rau.

Nu trebuie nici sa te imprejmuiesti de persoane prefacute car eprin fata iti sunt foarte simpatice, iti inspira incredere si ai vrea sa stai toata ziua cu ele iar prin spate reusesc s te injunghie de cate ori au ocazia. Ai grija la astfel de persoane pentru ca ele pot sa te faca sa fii o persoana credula iar la final vei avea parte de o dezamagire foarte mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *