femei_barbati_prietenie_35460200O fata si-un baiat s-au iubit, insa nemaivand idealuri comune s-au despratit. Cu toate astea, au ramas cu grija si cu respectul unul pentru celalalt, astfel ajungand din iubiti doar foarte buni prieteni, socializand chiar si cu actualele iubiri ale fostului partener. Suna a scenariu cam ireal, nu?

In unele cazuri fericite se intampla chiar asa, cu mici sau mari diferente, iar in altele se intampla mai urat, insa viata merge mai departe. Exista unele situatii in care, chiar daca te desparti de cel pe care il consideri suflet pereche, ajungi sa tii mai mult la el, sentimentele sa nu se stearga complet, ba chiar sa incercati sa fiti din nou impreuna, dar sa realizati ca ceea ce nu a mers pana acum, nici va mai putea merge vreodata.

Unii fosti parteneri mai tin legatura, insa uneori doar pentru scurte partide de sex, pentru ca asta a fost cel mai minunat lucru din relatia lor, ba chiar pentru sfaturi si ajutor reciproc. Exista unele momente cand mintea si corpul tau iti cer o revedere, o reuniune cu cel sau cea care ti-a fost pentru o buna bucata de vreme partener/a de viata si cu care ai trait o multime de momente mai frumoase, mai urate, ai gresit sau cu care ai impartasit secrete, te-ai certat dar ai si trait niste clipe de vis.

Revederile dupa despartiri te fac sa realizezi ce ai gresit de fapt, unde ai gresit , si te determina sa actionezi mai bine pe viitor sau de ce nu, sa te intorci la marea dragoste. Multi barbati au in continuare relatii de amicitie cu fostele iubite. Nu comunica foarte mult, nici nu se vad foarte des cu exa, insa legatura e mentinuta vie intr-un fel anume. De asemenea, fostii parteneri prefera sa mentina oarecum legatura pentru a vea parte de mici beneficii, acestia denumindu-se de altfel „prieteni cu beneficii”.

Despartirea presupune de fiecare data o ruptura, de obicei a unui cuplu, a unei relatii de dragoste si ce se cauzeaza in urma acestui lucru este numai durere emotionala, pentru ca relatia respectiva, pe oricat de conflictuala a fost, s-a bazat pe oarece emotie, sentimente, iubire.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *