In ziua cea mare in care va pregatiti sa fiti mireasa ar trebui sa apelati la un make-up artist profesionist care sa va ajute sa va faceti cel mai furmos machiaj. Exista insa si posibilitatea sa faceti acest lucru chiar la dvs. acasa. Important e sa parcurgeti pasii corespunzatori atunci cand doriti sa aveti un efect miraculos.

Totul incepe inca cu doua saptamani inainte de marele eveniment pentru ca veti avea nevoie ca tenul sa fie pregatit si hidratat inainte de operatiunea de make-up. Astfel trebuie sa scapati de imperfectiunile de pe fata. Evident, aveti nevoie de o exfoliere a tenului.

In seara de inaintea nuntii ar trebui sa aplciati o crema de o noapte si o crema hidratanta in jurul ochilor. De asemenea, trebuie sa aplicati niste picaturi de ochi pentru a avea un alb imaculat si sa nu tradeze niste ochi iritati sau rosii.

O mireasa trebuie sa aiba un ten perfect si este normal acest lucru, nu-i asa? Totul se incepe printr-un primer sau un fond de ten cat mai natural care trebuie sa intre in piele. Astfel, veti reusi sa mentineti machiajul toata ziua. Primerul trebuie sa fie aplicat cu ajutorul degetelor pe toata fata dupa care fondul de ten. Acesta trebuie sa fie in nuanta pielii insa este foarte bine sa mai aveti un fond de ten cu o nuanta mai inchisa pentru a contura tamplele, pometii, linia maxilarului si gatul.

Ai grija sa amesteci foarte bine cele doua fonduri de ten pentru a nu exista o diferenta intre ele. Este important sa nu aplicati foarte mult fond de ten pentru a evita o intreaga debandada. Fondul de ten in exces se va intinde si nu va tine intreaga zi. Daca ai tenul mai uleios aplica pudra in zona T a fetei. Foloseste pudra iluminatoare si putina pudra bronzata

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *