barbat dormind
barbat dormind

O treime dintr-o zi este petrecuta dormind (daca dormim cat trebuie, desigur). Asta inseamna o treime din viata.

Spre deosebire de lucrurile pe care le uitam cand punem capul pe perna, relatiile noastre nu dispar. Partenerii nostri dorm alaturi de noi, si daca nu sunt langa, sunt oricum in mintea noastra. Stiati, insa, ca pozitia in care dormim spune multe despre modul cum iubim? In timpul zilei putem sa controlam ce fel de persoana vrem sa fim, insa somnul ne arata adevarul.

Pozitia fetusului, de exemplu, este folosita de persoanele care se poarta dur, dar care, de fapt, vor sa aiba pe cineva care sa aiba grija de ei.  Aceasta este o pozitie comuna si un comportament foarte comun pentru oamenii care intra intr-o noua relatie. Despre cei care dorm astfel se presupune ca sunt duri la suprafata, dar blanzi in interior. Daca dormi astfel, inseamna ca, in general, iti ia ceva timp sa devi apropiat cu cineva si chiar si mai mult sa-i spui „Te iubesc”; nu pentru ca nu ai simti astfel, ci pentru ca nu vrei sa te lasi purtat(a) de val. Cand, in sfarsit, devi confortabil si complet deschis, relatiile tale sunt pline de iubire si incredere.

Pozitia busteanului (cand dormi cu bratele paralele cu corpul si picioarele) este cea a cuiva care este un suflet bun, insa se indragosteste mereu de persoana gresita. Le place sa iasa din casa, sa fie inconjurati de oameni, insa au tendinta sa fie amagiti de oamenii care nu urmaresc aceleasi interese, ale unei relatii serioase.

Cei care dorm cu bratele intinse in fata tind sa fie suspiciosi. Acestia au fost raniti inainte si au o parere cinica despre majoritatea relatiilor, vazand lumea si relatiile ca fiind ceva ce se va termina, inevitabil.

Cei care dorm cu bratele in jurul pernei/capului sunt iubiti prietenosi, care vor sa ofere la fel de multa iubire, cat primesc. Sunt loiali si onesti si vor doar sa gaseasca iubirea adevarata. Acestia pot trece din relatie in relatie, cu sau fara cicatrici, insa niciodata cu adevarati marcati.

Cei care dorm imbratisand perna iubesc sa iubeasca, iar oamenii iubesc sa-i iubeasca. Oamenii care dorm asa sunt romantici si iubitori; apreciaza fiecare relatie din viata lor si vor doar sa fie apropiati de oameni. Mereu sunt in cautarea iubirii, dar asta nu ii face sa se indeparteze de celalalte relatii pe care le are (prieteni, familie).

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *