Blogroll

Categorii

Arhive

Multe femei urmaresc sa fie cat mai populare intre prietenii lor si pentru aceste lucruri ele fac destul de multe sacrificii. De foarte multe ori, unele femei ajung chiar sa se schimbe radical doar pentru a crea o buna impresie despre ea pentru oamenii din jurul lor.

Adesea, primele intalniri cu prietenii apropiati ai iubitului sunt mai solicitante decat primele intalniri pe care o femeie le are cu cel care are sa-i devina partener. Desi exista preconceptia ca femeile sunt cele care se lasa influentate de parerile prietenelor lor cand vine vorba de alegeri pe plan sentimental, adevarul este ca barbatii, cel putin o mare parte din ei, sunt mai influentabili decat femeile. Este foarte important pentru un barbat ca prietenii sa-i placa noua iubita.

Sarcina unei femei devine si mai grea in astfel de situatii, caci barbatii sunt, de fapt, carcotasi si barfitori, chiar daca aceste doua caracteristici sunt, de regula, asociate reprezentantelor sexului frumos.

Pentru ca o femeie sa se asigure ca va fi acceptata in grupul de prieteni, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu intelegere si sa incerce sa patrunda in mintea reprezentantului sexului tare.

Este foarte important ca femeile sa fie o companie distractiva, la fel cum este important si pentru barbati. Exista destul de multe femei care prefera sa stea suparate la primele intalniri cu prietenii iubitilor lor. Este foarte important ca femeile sa fie o companie distractiva pentru a fi acceptate in cercul de prieteni.

De asemenea, gesturile sunt foarte importante. Este important sa nu aveti o pozitie defensiva, cu mainile impreuna deoarece acest lucru arata ca nu va simtiti in largul dvs. Toate aceste lucruri pot conduce la excluderea din grup sau impatie fata de persoana respectiva. Daca gesticuleaza in momentul in care vorbeste ceva inseamna ca femeia este relaxata si sunt sanse mult mai mari sa fie primite in cercul de prieteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul următor

Fa-ti un website!

mar dec. 23 , 2014
Probabil ca ati observat cum in ultima vreme spatiul virtual este din ce in ce mai populat iar afacerile de pe internet au un succes […]