vezi si paletele de pictura

Oamenii se orientează către tot felul hobby-uri în ultimul timp. Unii merg la karting, alții la film. Mai sunt și cei preferă să citească câteva pagini din cartea preferată, pentru a se deconecta de stresul de peste săptămână. O categorie aparte îi implică pe cei care găsesc liniște în pictură. Pictatul și tot ce vine la pachet cu acesta reușește să le înlăture gândurile și să-i facă să se conecteze doar pe pânza albă din fața lor.

Poate se întâmplă să nu fii o fire creativă atunci când te afli în fața pânzei, dar acest lucru nu mai trebuie să reprezinte o problemă. Pictorul Fericit te ajută să-ți exersezi tehnicile și să-ți lași imaginația să-și atingă potențialul. Cu picturile pe numere pe care sigur le vei îndrăgi, vei putea da culoare pânzei, asta după ce ai ales un model.

Picturile pe numere, arta nu este doar pentru cei pasionați

Poate te gândești că fiind lipsit de inspirație, nu prea te pricepi să desenezi sau să conturezi anumite forme. Simți că o vei da în bară și preferi să te mai gândești dacă această cale este pentru tine. Din fericire, picturile pe numere sunt aici să îți facă ziua mai bună. Ele vin deja cu un model prestabilit.

Kitul de pictură pe numere conține un set de culori acrilice, trei pensule de mărimi diferite, un șablon cu modelul prestabilit, accesorii de prins pe perete și, bineînțeles, pânza cu modelul dorit. Vei observa că aceasta are numere pe toată suprafața ei, setul de culori fiind numerotat pentru a se potrivi cu numerele de pe pânză. Practic tu doar te vei ocupa de colorarea lui, fără prea multe bătăi de cap. Citeste si acest articol pentru a afla mai multe detalii despre culorile acrilice.

Poți alege dintr-o gamă extinsă de modele celebre, reproducere după tablourile unor picturi români sau străini. Picturi cu temă religioasă, flori, animale sau peisaje, sunt doar câteva modelele din care poți alege. De asemenea, modele de tablouri pentru copii pot constitui un bun prilej de a-i face pe aceștia să pășească în lumea artei.

Pictorul Fericit îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru pictură

Pentru a studia cu atenție tehnicile desenului poți opta oricând pentru manualele din stocul Pictorului Fericit. Acestea au informații și desene detaliate care te vor ghida pentru a deprinde noi învățături. Nu e niciodată prea târziu să înveți și să-i ajuți și pe alții care vor să-și extindă orizonturile.

Pensule de diferite mărimi, culori acrilice pe bază de ulei sau apă sau poate un șevalet care îți permite să pictezi în aerul liber, tu hotărăști care va fi următoarea ta comandă. Alege să dai curs acestei pasiuni și să nu fii dezamăgit chiar dacă la început nu vei excela. Contează cum continui, mai puțin cum începi.

Aceste picturi le poți cumpăra pentru tine sau pentru cineva drag, dacă dorești să îl surprinzi cu un model unic și de bun gust. Poți solicita o felicitare personalizată cu emblema Pictorului Fericit pe care să îți treci numele.

Contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, 22A, Suceava

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *