Blogroll

Categorii

Arhive

Water Cooling System
Water Cooling System

Daca esti un gamer serios sau un entuziast cand vine vorba de componente PC cu siguranta ca te-ai gandit la alternativa folosirii unui sistem de racire pe apa. Nu numai ca aceasta ar fi mult mai eficient si ai fi capabil sa faci overclock destul de serios dar vei avea un PC care are un look foarte serios si curat.

Daca ar fi sa continuam cu avantajele acestui sistem de racire, am avea de precizat ca nu vei mai avea probleme cu curatarea ventilatorelor si componentelor de acel strat de praf care pare ca sta acolo de cativa ani. De asemenea temperaturile sistemului tau vor fi mult mai reduse si vei putea sa scoti ceva mai mult de la componentele tale prin putin overclock fara a depasi temperatura care o aveau componentele cu solutiile de racire standard.

Totusi racirea pe baza de apa are o serie de dezavantaje si risti mai multe lucruri. In primul rand nu trebuie sa uiti ca un PC este un sistem electric, si orice strop de apa poate fi un adevarat dezastru. Bininteles ca in aceste sistem de racire cu apa ar trebui sa folosesti un lichid neconductor, apa distilata sau alte lichide speciale cu acest scop. Chiar si asa, in timp aceste lichide se pot mineraliza datorita contactului lor cu partile metalice din sistemul de racire. Mineralizandu-se apa devine un foarte bun conductor de energie electrica, lucru ce ar duce la un scurt si la prajirea sistemului tau.

Pe langa acest rics, te confrunti cu problema pretului. Unele sisteme sunt destul de iefinte, insa daca doresti sa apelezi la un sistem de racire care acopera tot sistemul probabil ca vei cheltui destul de mult. Bani pe care daca stai bine si te gandesti nu prea se merita, avand in vedere ca un sistem de racire pe apa iti ofera un plus de 10% cand vine vorba de overclock, dar pentru entuziasti este o solutie care se merita din orice punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Gangsteri cunoscuti din USA

mar iul. 1 , 2014
Meyer Lansky Mayer Lansky a fost nascut sub numele sau intreg Maier Suchowljansky in anul 1902 in Rusia. Acesta a venit in Statele Unite ale […]