Femeile sunt destul de interesate despre ceea ce pot crede barbatii atunci cand le cunosc sau un un prim impact vizual. Din acest motiv cele mai multe femei incearca sa faca tot posibilul pentru a arata foarte bine pentru barbatul pe care tocmai l-a cunoscut si deja isi imagineaza ca va avea o relatie cu el. Sigur, nu putem sa generalizam si sa spunem ca toate femeile se aranjeaza de dragul barbatilor pentru ca exista femei care se aranjeaza pentru ele, sau cel putin asa afirma de fiecare data cand sunt intrebate.

Ne place sau nu, potrivit sutdiilor o mare parte a barbatilor cred ca frumusetea se dobandeste in mod natural in timp ce mai putin de o treime din barbati au aceeasi parere ca si femeile. Indiferent ca ne place sau femeile incearca sa faca o impresie in timp ce barbatii nu sunt tocmai convinsi de prima impresie pe care a lasat-o femeia respectiva.

Frumusetea femeilor este un subiect foarte controversat care s-a dezbatut de-a lungul intregilor ani, existand foarte multe persoane care au opinii si pareri diferite. Nu toti barbatii si toate femeile au aceeasi parere. Este normal sa se intample acest lucru, nu-i asa?

Studiile demonstreaza faptul ca in proportie de 90% barbatii considera ca femeile se nasc frumoase si nu reusesc sa dobandeasca aceasta calitate in timp. Chiar si asa barbatii nu iau in considerare faptul ca femeile apeleaza la foarte multe trucuri si ritualuri pentru frumusete. In plus, exista aceste operatii estetice pe care barbatii nu prea le observa chiar daca sunt foarte vizibile. Ei considera ca o femeie este frumoasa pentru ca asa s-a nascut si nu pentru ca a apelat la diverse trucuri pentru a deforma catusi de putin realitatea.

Cea mai mare parte a femeilor recunosc faptul ca sunt frumoase pentru ca trec prin anumite proceduri de infrumusetare cel putin o data pe an.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *