Sarbatorile sunt pe urmele noastre si mai este foarte putina vreme pana cand vor veni. Din acest motiv, femeile au inceput sa se pregateasca in tot felul de lucrurui, sa apeleze la tot felul de trucuri care sa le ajute sa fie cat mai frumoase si cat mai stralucitoare in preajma acestor sarbatori importante.

Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa aiba surpriza ca parul lor arata casat si ars. Este foarte important sa nu faceti lucrurile care cauzeaza un astfel de aspect la parului dvs. Asadar, in continuare, va voi prezenta care sunt lucrurile care va creaza aspectul parului ars:

Sampon

De multe ori nu realizam cat de important este sa folosim un sampon potrivit. De fapt, folosim tot felul de sampoane care pot sa ne deterioreze aspectul fizic si il folosim in cantitati foarte mari. Ei bine, foarte important este sa nu folosim prea mult sampon ci suficient incat sa reusim sa facem parul sa fie mai usor de pieptanat.

Trebuie sa mai tineti cont si de consistenta acestuia. De exemplu, balsamul la sticla este de cele mai multe ori diluat si este bun insa atat cat reuseste sa faca coafarea sau pieptanarea mai usoara. De fapt, balsamul bun pentru par este acela la tub, in cantitati mici dar benefic.

De asemenea, nu trebuie sa uitati ca trebuie sa lasati balsamul suficient incat sa actioneze. Ne-am obisnuit sa lasam putin si mai apoi sa ne clatim. Incercati sa va faceti celelalte ritualuri in timp ce balsamul actioneaza.

Apoi, uscatorul si aparatele calde distrug parul si ii distrug stralucirea naturala. Macar pe timp de vara incearca sa nu mai folosesti uscatorul de par daca iarna nu ai cum sa stai cu parul ud. In cazul in care nu vreti sa folositi uscatorul cel mai bine ar fi sa il pastrati las distanta cat mai mare fata de par.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *