Thailand_Pattaya
Thailand_Pattaya

Omenirea a fost intotdeauna indreptata spre pacat, inca de la inceputuri cand Adam si Eva au muscat din fructul interzis. Chiar daca ni s-a spus mereu sa ne indepartam de cele 7 pacate mortale oamenii au fost mai mereu atrasi de ce este interzis. Sunt foarte multe orase in care poti pacatui in voie, totul este sa stii unde.

Las Vegas, Nevada

Daca acest articol ar fi un top al celor mai pacatoase orase din jurul lumii, cu siguranta ca Las Vegas ar ocupa primul loc. Orasul a fost practic construit in acest scop. Toata distractia incepe inca de cand ai coborat din avion, avand posibilitatea de a juca jocuri de noroc chiar in aeroport. Distractia, masajele, alcoolul si escortele de lux fac parte din farmecul Vegasului. Cea mai buna parte este ca poti recurge la jocurile de noroc indiferend te ora. Viata de noapte este la ea acasa si poti ajunge sa pierzi notiunea timpului.

Manama, Bahrain

Influenta europeana care a ajuns in aceste zone a dus la libertatea de a putea consuma bauturi alcoolice in public. Regiunea este acoperita de o atmosfera relaxanta. Legea permite multe in acest loc, poti bea, poti juca jocuri de noroc si poti si ai parte de cat sex iti doresti. Weekenduri de aici sunt dominate de prezenta barbatilor sauditi care vor sa se relaxeze. Aerul european al locului a permis prezenta libera a femeilor in imprejurimi.

Pattaya, Tailanda

Unul din cele mai pacatoase orase din jurul lumii este cu siguranta Pattaya. In timp ce multe orase iti ofera libertate de a te atasa de un pacat sau doua, aici le ai pe toate la dispozitie. Aici pacatul este echivalent cu aerul pe care il respiri. Poti gasi sex la fel de usor cum gasesti apa. Saloanele de masaj, hotelurile de lux si cluburile alcatuiesc legenda Tailandei.

De admin

Un comentariu la „Orasele in care poti pacatui in voie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *