Blogroll

Categorii

Arhive

Toata lumea are anumite lucruri in casa care ar trebui sa fie aruncate insa de cele mai multe ori nu le aruncam pentru ca ne gandim ca ne-ar mai putea folosi la anumite lucruri. Sunt convinsa ca exista foarte multe lucruri chiar si la tine in casa care ar trebui sa fie aruncate insa nu ai facut pana acum asta.

Exista anumite lucruri de care ar trebui sa scapi cat mai repede din casa ta. Iata ce ar trebui sa faci si de care lucruri ar trebui sa scapi din casa ta:

In primul rand, sunt convinsa ca ai in casa anumite obiecte pe care crezi ca le vei repara la un moment dat. Vrei sa repari anumite lucruri pentru ca le consideri folositoare si nu crezi ca ar merita sa fie aruncat mai ales ca iti pot folosi. Problema este ca eviti acest moment si nu mai ajungi sa mai repari o data acele lucruri. Sigur ca fiecare dintre noi avem diferite obiecte prin casa care s-au stricat si consideram ca le-am putea repara la un moment dat. Ei bine, daca a trecut un an de zile de cand incerci sa repari un anumit obiect si numai nu ai reusit ar trebui sa il arunci cat mai repede. Scapa de lucrurile nefolositoare care iti stau in cale.

De asemenea, studiile arata ca 68% dintre oameni pastreaza in casa obiecte, camere de filmat sau aparate de fotografiat foarte vechi pe care nu le-au mai folosit de foarte multa vreme. De ce sa le pastrezi? Cea mai buna solutie este sa le arunci cat de repede poti. Cu siguranta  nu iti vor mai folosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Lucruri pe care trebuie sa le faci pana la 40 de ani

joi ian. 22 , 2015
De foarte multe ori se intampla sa facem anumite lucruri care tin de viata noastra, sa nu ne dam seama de cat de repede trece […]