conac domnescconac domnesc

Cu totii am citit sau am invatat cate ceva din istoria Romaniei incat sa stim ca cele mai multe lupte si batalii cu turcii au avut loc incepand cu secolul XII, si care au lasat in urma lor numai suferinta, numai lupte, victorii si infrangeri.

Un alt element pe care l-au lasat in urma este constituit din cele mai vechi castele, cetati si conacuri domnesti care rezista si astazi in lume, motiv pentru care nu trebuie sa eziti cand alegi sa iti petreci concediul in tara.

Ce nu ai observat la un conac domnesc

Poate fi una din cele mai rezistente si placute amintiri cu care vei ramane toate viata, dar o vizita la conac iti ofera cele mai multe satisfactii, incat sa iti formezi cea mai placuta amintire care va reziste cu trecerea timpului.

Ca tot am vorbit de istorie, trebuie sa stii ca un conac domnesc are si a avut intodeauna cea mai buna fundatie, cea mai buna constructie si rezistenta care l-a facut sa reziste trecerii timpului. Spre deosebire de noile constructii, cele de demult sunt cele mai rezistente, incat au rezistat celor mai crancene razboaie.

Ce este surprinzator de fantastic este privelistea pe care o poti avea de la etajul unui conac domnesc, de unde poti admira intreaga fauna si vegetatie a locului, poti vedea cele mai frumoase peisaje naturale, incat iti vei dori sa te trezesti in fiecare dimineata pentru a prinde rasaritul soarelui si cu siguranta nu iti va fi atat de somn incat sa ratezi apusul soarelui.

Pe langa aceste aspecte, este bine sa stii ca unele zone au specificul lor culinar, incat este suficient sa te uiti cateva secunde peste meniul unui conac si sa ti se faca o pofta incredibil de mare incat sa simti ca ai devora tot ce este scris acolo.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *