Ți-ai dorit vreodată să poți face totul online? Să dispui de orice serviciu și informație în urma a doar câteva click-uri? Tehnologizarea ne duce în acel punct încet, încet. Internetul ne permite să realizăm multe lucruri prin care economisim timp. Totuși, exceptând plata unor facturi, comenzile online de diverse produse, totul se dezvoltă și acum te poți chiar programa la salon online.

Și nu, nu vorbesc despre programarea pe site-ul salonului respectiv în care cauți zile și ore libere care nu se pliază deloc pe programul tău. Vorbesc despre Stailer. Poate ai auzit până acum de el, dar nu știi încă cum te poate ajuta. Este o inovație în materie de programări la salon. Acesta înglobează majoritatea saloanelor din oraș și îți permite să te programezi la oricare dintre ele, oricând ai timp.

De ce a apărut Stailer?

Stailer a apărut din dorința unor persoane de a simplifica și de a facilita în același timp tot acest proces de a te programa la salon. Probabil îți sună cunoscut scenariul în care suni la stilist, nu răspunde, când răspunde nu mai are locuri libere și așa mai departe până ajungi să obții programarea mult dorită abia peste o săptămână, în cel mai bun caz.

Să nu mai spun de minutele în șir petrecute la telefon, mai ales atunci când nu ești adepta conversațiilor de acest gen, din cauza anxietății sau a incomodității create de convorbirea cu un străin. Dacă vrei să economisești timp și să ai la dispoziție aproape toate saloanele din oraș, optează pentru un mod mult mai simplu de a obține o programare cu ajutorul lui Stailer.

Timpul este din ce în ce mai scurt pentru ceea ce îți dorești, de aceea Stailer te ajută să economisești timp și să nu îți mai faci nervi când ești refuzată pentru o programare. Este un mod mult mai facil, în care te programezi în doar câteva minute, la orice salon din oraș. Despre acest subiect, in acest articol vezi alte detalii relevante despre ce este Stailer și de ce a fost creat. Era o necesitate despre care nici nu știam că este nevoie.

Cum utilizezi și ce beneficii vin la pachet?

Platforma este foarte simplu de utilizat chiar și pentru cei care nu sunt iubitori de tehnologie. Ai totul la îndemână încă din prima pagină. Trebuie doar să selectezi serviciile pe care ți le dorești, orașul, data și ora, alături de alte informații relevante. În funcție de ceea ce selectezi, obții mult mai ușor toate locurile disponibile, fără zeci de tab-uri deschise.

Dacă nu ai aflat până acum, totul este gratuit pentru oricine, chiar și atunci când îți creezi un cont. Cu ajutorul acestui cont poți beneficia de un reminder, de lista cu saloanele la care ai fost și astfel vei ști când trebuie stabilită următoarea vizită.

Lista de disponibilități conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegerea corectă pentru tine. Poza stilistului, lista de prețuri, salonul la care activează sunt doar câteva dintre informațiile pe care le primești pe această pagină. Dacă ți s-au aprins niște beculețe cât ai citit acest articol și vrei să beneficiezi și tu de tot acest proces simplificat pentru programările la salon, accesează www.stailer.ro și bucură-te și tu de serviciile sale.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *