Ploaia nu este prea placuta mai les atunci cand este de neoprit si nu avem ocupatie. Mai rau este atunci cand deja aveam planuri pentru weekend si vremea rea le-a stricat. Nu trebuie sa facem o tragedie din asta mai ales ca avem posibilitatea sa facem atat de multe lucruri. Pe viitor ar fi bine totusi sa  studiem prognoza meteo inainte de a face planuri care pot fi naruite foarte usor. Iata totusi cateva lucruri pe car ele puteti face atunci cand ploua si credeti ca nu aveti nici o ocupatie pentru ca va plictisiti de moarte in casa:

  • Filmele preferate sunt cel mai bun refugiu atunci cand vremea este neprielnica. Puteti descarca sau viziona online cateva filme bune. Astfel va veti relaxa si va veti bucura de cele mai noi filme.
  • In cazul in care nu ati apucat inca sa faceti curatenia generala pentru ca a intervenit de fiecare data altceva sau pur si simplu nu ai avut chef, acum ar fi momentul potrivit. Apuca-te de curatenia generala. Astfel, la sfarsitul zilei nici nu vei simti ca a plouat toata ziua si in plus, casa va straluci.
  • Fa-ti timp pentru tine. Probabil ca te-ai neglijat in ultima perioada pentru ca nu ai mai avut timp sa iti faci ritualurile de frumusete. Ei bine, aceasta zi urata este cea mai potrivita pentru a pierde timpul aranjandu-te si ocupandu-te de tine. In plus acest lucru te va relaxa foarte mult. Dupa ce iti termini ritualurile de frumusete poti sa te odihnesti. Nimic nu este mai placut decat sa simti racoare si sa auzi ploaia cum bate in geam pana sa apuci sa dormi.
  • Daca tot ploua foarte tare poti sa te apuci sa gatesti. Dupa o zi friguroasa familia ta se va bucura sa te gaseasca acasa si sa ai masa deja intinsa. In plus, acest lucru te va ajuta sa te apropii de cei din jurul tau si te vor aprecia mai mult decat crezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *