Blogroll

Categorii

Arhive

asus-rog
asus-rog

Asus a anuntat ca vor introduce un nou PC pentru utilizatorii gaming in cadrul conferintei Computex de marti. Noile produse vor face parte din sfera ROG (Republic of Gamers). Printre acestea regasim doua PC-uri desktop, un laptop, 3 placi de baza, o placa video si un monitor nou.

The ROG G20 Gaming Desktop va fi un PC destinat entuziastilor, carcasa acestuia avand un design care va atrage cu siguranta privirile multora. Asus sustine ca PC-ul are un flux de are ascuns si o sursa de alimentare externa, lucruri ce vor face din G20 un PC foarte greu de auzit. Asta chiar daca are componente precum un procesor din seria Intel Core i7 si o placa video Nvidia GeForce GTX 780. Pe langa acestea sistemul vine cu un sistem personalizat de lumini. Poti schimba tonul culorii in 8 milioane de combinatii, avand in vedere cele 3 zone iluminate ale carcasei. In functie de specificatiile PC-ului va trebui sa scoti in buzunar de la 800 la 1700$. Pentru inceput sistemul va fi disponibil in America de Nord incepand cu al treilea trimestru al acestui an.

Un alt sistem de care vom avea parte din partea celor de la Asus este ROG GR8 Gaming Desktop care dimensiunile unei console. Acesta va veni insotit de sistemul de operare Windows 8.1 si Asus spune ca acesta va fi compatibil cu Valve Steam OS si cu Steam Controller-ul aferent. Dupa o conferinta de presa Asus a anuntat ca vor lansa un model specific Steam de indata ce Valve va lansa produsul pentru toata lumea. GR8 va veni insotit de un procesor core i7 si de o placa video Nvidia GeForce GTX 750 Ti. Carcasa va avea un panou lateral care va putea fi usor detasat pentru mari accesibilitatea in cazul unui upgrade. Chiar si asa se pare ca vom avea acces doar la memorii si la SSD.

Un comentariu la „Noi produse Asus din seria gaming

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Vertu Signature Touch - un smartphone de lux

joi iun. 5 , 2014
Probabil ca esti familiarizat cu compania engleza producatoare de telefoane de lux Vertu. Acestia au incercat de multe ori in trecut sa realizeze un smartphone […]