Blogroll

Categorii

Arhive

Capsunile sunt fructele adorate de catre copii, pentru ca sunt delicioase si incredibil de bune. In plus, pe langa faptul ca sunt delicioase si bune, capsunile au proprietati care pot face minuni pentru sanatatea noastra. Se intampla de multe ori ca oamenii sa consue anumite alimente fara sa le cunoasca adevaratele proprietati. Iata ce ar trebui sa stiti despre capsuni:

In primul rand, capsunile sunt benefice si lupta impotriva cancerului. Ele au un continut destul de mare de antioxidanti, la fel ca toate alimentele colorate care contin foarte multe vitamine si nutienti necesari unei bune functionari ale organismului.

Consumul de capsuni reduce nivelul de colesterol din organism si trigliceridele prevenind astfel bolile de inima si actionandin cazul hipertensiunii. Ele contin foarte multe fibre care ajuta in acest caz.

Bolile oftalmologice pot fi si ele prevenite tot cu capsuni. El contin vitamina C si un complex de vitamina B, astfel fiind o sursa foarte buna pentru prevenirea afectiunilor sau a bolilor care duc la degenerareaza celulara si la distrugerea vederii. Consumand fructe precum capsunile nu veti fi predispus problemelor oftalmologice.

Stim ca primavara-vara este o perioada destul de dificila pentru ca schimbarile din acest sezon ne fac sa fim foarte vulnerabili in fata bolilor, obositi si somnorosi. Ei bine, aceasta este astenia de primavara si asa se manifesta ea. Consumand capsuni nu veti mai avea probleme deoarece acestea vor tonifica si vor vitaminiza fiind un tratament foarte bun in lupta cu anemia, astenia si insomnia. Asadar, in sezonul lor este neaparat sa consumati capsunile.

Malformatiile sarcinii se previn tot cu ajutorul capsunilor. Este incredibnil insa aceste fructe au efecte miraculoase. Ele contin acid folic iar acesta previne aparitia malformatiilor fatului si contribuie si la starea de sanatate a acestuia. Ele contin necesarul de vitamine si de minerale care protejeaza atat fatul cat si si mama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Descurca-te mai usor in sesiune!

joi ian. 15 , 2015
Se intampla de foarte multe ori ca tinerii sa intre in criza de timp sau de stres in perioada sesiunii. Din acest motiv, unii studenti […]