Tenul este cel mai important lucru al unei femei. Din acest motiv, el trebuie sa fie ingrijit corespunzator. In functie de ten si de cum arata el ne putem da seama de varsta posesoarei lui. Asadar, el trebuie sa fie ingrijit corespunzator astfel incat sa nu avem probleme.

Tenul gras este problematic pentru foarte multa lume mai ales ca el este cel care provoaca aparitia punctelor negre si acneea. Totusi, daca veti tine sub control secretia de sebum veti putea sa scapati de aceste probleme.

Pentru ca exista foarte multe femei care se confrunta cu un ten gras, m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi in ceea ce priveste modul in care trebuie sa va ingrijiti tenul:

Spalarea se face cu apa si sapun de casa special pentru fata sau cu un gel spumant de curatare, fara alcool, care sa curete delicat fata si sa inlature doar surplusul de sebum.

Daca produsul de curatare este mult prea agresiv si iti usuca fata, nu face decat sa-ti stimuleze si mai tare productia de sebum, iar, in timp, tenul, fara protectia pe care o asigura stratul normal de sebum, devine din ce in ce mai sensibil si mai iritabil.

Tenul gras are nevoie de o ingrijire adecvata pentru reducerea secretiei de sebum si apropierea lui de tenul normal. Acest nivel se obtine cu rabdare folosindu-se plantele, fructele si legumele ca mijloc de ingrijire.
Foloseste zilnic o lotiune astringenta preparata in casa. Aceasta lotiune va preveni aparitia punctelor negre si iti va curata tenul de impuritati.

Aplica pe fata o data pe saptamana un exfoliant, care te va ajuta sa elimini impuritatile iar tenul tau va fi mai curat si mai revigorat. Pentru prevenirea ridurilor se va aplica in fiecare seara o crema grasa, sau un ulei 100% natural, in jurul ochilor prin masare usoara cu varful degetului aratator.

Asadar, trebuie sa aveti grija ca tenul dvs. sa fie tratat corespunzator tipului sau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *