A trecut anul 2014 si cu siguranta a fost un an cu momente bune dar si un an cu momente destul de proaste. Se intampla de foarte multe ori ca relatia de cuplu sa fie pe prim plan in viata oamenilor si sa conteze extrem de mult pentru fiecare dintre noi. Totusi, nu putem sa ignoram acest subicet mai ales ca este atata de important si de interesant.

Oamenii isi doresc sa aibe relatii de cuplu cat mai frumoase si sa se inteleaga cu partenerul de viata. Totusi, de la o anumita perioada de timp, lucrurile incep sa se mai schimbe pentru ca nu pot fi intotdeauna roz sau asa cum ne-am dori noi. Daca relatia ta este pe cale sa se deterioreze si iti doresti ca lucrurile sa se schimbe, iata cateva sfaturi care iti vor imbunatati relatia de cuplu:

Complimente

Prbabil ca nu ti se pare chiar aat de important insa trebuie sa stii ca anumite cuvinte spuse la momentul potrivit, in locul potrivit, te vor ajuta foarte mult si iti vor transforma viata de cuplu intr-o particica din rai. In momentul in care va vedeti dimineata puteti sa afceti cate o apreciere si sa ii spuneti ca va place cum s-a imbracat sau ca este frumos sau frumoasa. Aceste lucruri aparent atat de banale te vor ajuta foarte mult sa imbunatatesti viata de cuplu. Aminteste-ti ca isi doreste sa arate intr-un anumit fel si complimenteaza, oferind un feedback pozitiv.

Apoi, poti sa ii trimiti un mesaj scris. Probabil ca deja nu va mai trimiteti anumite mesaje sau ca nu mai acordati atat de multa atentie unor lucruri. Este foarte important sa faci astfel incat sa stie ca te gandesti la el/ ea indiferent de situatie si de locatia in care te afli. Cu siguranta isi va dori sa afle ca te gandesti la el/ ea.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *