Se pare ca a trecut Craciunul destul de repede si de acum va veni Anul Nou. Foarte multe dintre femei aleg sa fie mult mai elegante si mult mai frumoase in seara de Revelion decat in seara de Craciun.

Probabil ca se intampla acest lucru din cauza ca de regula, in seara de Revelion iesim in tot felul de locuri, trebuie sa fim mai prezentabile, mai frumoase si mai straluctioare decat in seara de Craciun pe care o petrecem de regula, in familie.

Un factor foarte important care este decisiv pentru aspectul unei femei este machiajul. Probabil ca a trecut deja vreo luna de zile de cand v-ati ale tinuta, hainele, accesoriile, pantofii etc. Ce trebuie sa alegeti in materie de machiaj?

In primul rand, este foarte important sa folositi nuante cat mai metalice pentru ca in acest an se poarta foarte mult nuantele de auriu, cupru si argintiu. De asemenea, nu ar trebui sda eviti nuantele de bleumarin straluctor sau alte nuante de verde cu irizatii perlate. Este foarte important sa alegeti ceea ce cosniderati ca este mai potrivit, insa in acest an  sunt in trend culorile metalice.

Fardul argintiu metalizat adauga adancime ochilor daca il folosesti ca baza pentru machiaj incepand cu linia genelor si pana dedesubtul sprancenelor.

Auriul, cu variantele sale bronz sau aramiu, e o nuanta indrazneata si extrem de senzuala. Pentru ca, nu-i asa, cum ar fi Craciunul fara un strop de sclipire, mai ales ca aceste tonuri reflecta foarte bine lumina.

De asemenea, in acest caz, trebuie sa folositi rimel negru. Nuantelor metalice se potriveste cel mai bine rimelul negru conferind o profunzime ochilor dvs. Si sprancenele trebuie sa fie conturate cu un creion special pentru sprancene sau cu un fard mat, in aceeasi nuanta cu firele de par. Poti sa aplici un hard alb, perlat, in coltul interior al ochiului si sub spranceana pentru ca acest lucru va avea un efect minunat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *