Nintendo DS
Nintendo DS

Sunt parti bune si parti mai putin bune cand vine vorba de jocurile video. De cele mai multe ori acestea sunt vazute ca fiind o pierdere de timp. Daca jocurile video nu ajung sa devina o dependenta pentru tine si ajungi sa petreci in medie 30 de minute pe zi facand aceasta activitate poti profita avantajele pe care acestea le ofera.

In primul rand, persoanele care obisnuiesc sa se joace jocuri video tind sa fie mult mai creative si au o imaginatie mai bogata decat cei care evita aceasta metoda de distractie. De asemenea adultii care obisnuiesc sa le foloseasca sunt mult mai pozitivi in gandire si sunt mult mai bucurosi. Este o foarte buna metoda prin care poti scapa de zilele stresante. Pe langa acest lucru cei ce se joaca se inteleg mult mai bine cu copii intrucat ajung sa faca o conexiune cu copilul din interior. Ai putea spune ca aceste persoane sunt mult mai copilaroase si nu sunt persoane care ar putea sa ajunga un nivel de maturitate. Nimic mai gresit. Poti fi o persoana copilaroasa si cu o gandire foarte matura. Totul este sa stii cum sa te comporti si cand sa te manisfesti ca un copil si cand nu.

De obicei persoanele care joaca jocuri video au o coordonare ochi-mana mult mai buna decat cei care nu obisnuiesc sa intretina astfel de activitati. Totul se datoreaza controlerelor, mouse-ului si tastaturii. Este metoda prin care iti controlezi caracterul din joc.

De asemenea iti poti petrece timpul jucandu-te alaturi de prieteni sau de persoana iubita. Daca esti o persoana foarte ocupata si nu ai foarte mult timp liber la dispozitie, cateva minute de jocuri video in fiecare zi alaturi de prieteni se pot dovedi a fi foarte importante. Bineinteles nu va trebui sa recurgi la aceastea ori de cate ori vrei sa socializezi cu cei din jurul tau.

Asadar jocurile au si ele partile bune, ca orice lucru de altfel.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *