Blogroll

Categorii

Arhive

Seria de jocuri FIFA oferite de EA Sports a cunoscut pe parcursul intregii sale istorii imbunatatiri constante. Gameplay-ul a cunoscut tot timpul modificari la sistemul de pase, suturi, aparare si la nivel de portari. FIFA 16 se preconizeaza ca va aduce imbunatatiri majore. Care ar fi acestea vedem in continuare.

In primul rand, vor fi incluse si echipe nationale feminine, pentru prima data in istoria jocurilor cu tematica fotbalului. Astfel vor fi introduse echipele Spaniei, Germaniei, Suediei, Statelor Unite ale Americii, Italiei, Chinei, Braziliei, Angliei si nu numai. Chiar daca nu vor aparea inca si echipe de club feminine, este un inceput promitator.

Sistemul de tackling a fost de asemenea imbunatatit. Astfel, atunci cand un aparator controlat de jucator va intra prin alunecare, se va putea ridica mult mai rapid si chiar va putea castiga posesia.

O problema majora a versiunii anterioare FIFA 15 erau suturile de la distanta. Un jucator cu stamina buna si acuratete ridicata la nivel de suturi putea sa inscrie destul de usor chiar de aproape de linia de mijloc a terenului. Problema a fost rezolvata pentru versiunea FIFA 16, introducandu-se abilitatea portarului de a apara in astfel de situatii.

Sistemul de pase rapide poate fi folosit din orice pozitie a terenului. Pot fi evitate astfel interceptiile de oriunde si jocul de pase un-doi devine mult mai incitant.

In cadrul FIFA 16 devine disponibil si sistemul de driblare fara atingere a mingii. Daca privim tehnica unui jucator precum Ronaldo sau Messi, putem observa cum mentin controlul balonului si dribleaza alti jucatori fara a-l atinge. La FIFA 16 s-a incercat simularea acestui lucru.

Pasionatii de fotbal si impatimitii jocului FIFA vor trebui sa se doteze cu un minimum de specificatii ale computerului pentru a putea juca noua editie FIFA 16. Ca cerinte minime, jocul are nevoie de un sistem de operare Windows 7, 8 sau 8.1, 4 GB memorie RAM, spatiu de stocare 15 GB, o putere de procesare minima echivalenta cu cea a unui Intel Core i3 la o frecventa de peste 3 GHz. In ceea ce priveste placa video, un model Nvidia GTX 650 sau un ATI Radeon HD 5770 ofera o experienta placuta a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Echilibru intre munca de freelancer si un job fulltime

joi oct. 1 , 2015
Pentru unii acest echilibru poate fi destul de greu de atins, iar pentru altii de-a dreptul imposibil. In multe articole si surse de informatii poti […]
freelancer