Blogroll

Categorii

Arhive

breakupsms1_96710300Indiferent de cat de buna femeie esti pentru un barbat, nu vei fi niciodata suficient de buna daca el nu este inca pregatit pentru o relatie serioasa. Este vorba despre timp si spatiu, exista asemenea lucruri pentru fiecare relatie in parte, iar daca pare sa nu functioneze momentan aceasta relatie, alta ii va lua locul si te va absorbi.

Unele lucruri bune trebuie sa ajunga la un final ca alte lucruri si mai bune sa le ia locul. Mai degraba ai prefera sa stii ca ti-este doar bine sau cel mai bine? Pentru a obtine binele suprem, trebuie sa ne eliberam de lucrurile care ne par doar bune, insa nu sunt cele mai bune. Cand ceva anume este cel mai bun lucru, ar fi perfect daca pur si simplu nu am renunta la el.

Exista un motiv pentru tot. Nimic nu va fi luat de la tine fara a exista o intentie de inlocuire cu ceva si mai bun. Totul se intampla dintr-un motiv anume. In majoritatea timpului, nu vei vedea binele chiar imediat, insa pe parcurs, acesta va veni. Atunci cand il vei vedea in sfarsit, vei aprecia faptul ca celalalt bine ti-a fost luat.

A nu fi in nicio relatie este o pierdere de timp. Daca ceva nu ti-a implinit dorintele pe care le aveai, macar te-a invatat ceva de ce nu ai nevoie intr-o relatie. Niciodata nu voi regreta o relatie trecuta pentru ca la un moment dat a fost exact ceea ce imi doream. Acum, este exact ceea ce nu imi doresc intr-adevar, insa si noi ne mai schimbam.

M-a reconstruit, m-a modelat si mi-a dat forma ca sa devin cine sunt astazi. Dupa o perioada de experiente nu asa de placute, metamorfoza isi va ocupa locul si te va transforma in tine. Cateodata lucrurile pe care nu le putem schimba, ne schimba pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Leul din turma de oi: liderul

vin mai 30 , 2014
Comunica Nu evita conversatiile mai dure. Cu cat mai dificila pare o conversatie, cu atat mai curand trebuie sa se produca. Anularea acestor discutii creaza […]