Blogroll

Categorii

Arhive

La inceputul unei realtii este normal ca toate lucrurile sa decurga cat se poate de bine si ca totul sa fie numai lapte si miere. Exista numeroase motive pentru car eunii parteneri se cearta iar motivele variaza de la cuplu la cuplu.

Este imposibil sa nu exista certuri sau discutii in contradictoriu intre parteneri mai ales ca fiecare are personalitate si pricipii diferite.

Tot timpul vor exista diferite dispute intre parteneri. Insa cel mai greu in acest caz este pasul spre impacare. De cele mai multe ori oamenii nu isi doresc sa fsaca primul pas spre impacare iar aici nu putem sa vorbim decat despre orgoliu. in momentul in care exista orgoliul foart emare oamenii evita s aisi ceara iertare. Iata totusi care sunt principalii pasi catre impacare:

In primul rand, trebuie sa reucnosti si sa iti asumi vina. Chiar daca greseala ta a fost una nesemnificativa trebuie sa te inveti sa iti asumi. Doar asa vei reusi sa petreci mult timp intr-o relatie. Este foarte important sa existe acest lucru si sa isi ceri scuze.

Nu incerca sa folosesti diferite cuvinte cum ca nu ar fi atat de importante scuzele ci incearca sa ti le asumi. Ai grija s anu folosesti niicodata cuvantul „dar”. Nu incerca sa dai vina pe altceva daca vei s ava impacati si incercati sa va echilibrati.

Apoi, trebuie sa renunti la cadouri. Fie ele obiecte sau gesturi, nu le folosi pe post de cadou de impacare, fiindca vor fi interpretate drept mita. Esti tentata sa il saruti dulce in speranta ca va uita de greseala ta? Foloseste mai bine cuvintele. Un cadou arata ca iti pare rau, dar nu si ca ai inteles ce ai gresit.

Ai girja sa nu ii oferi un cadou atunci cand iti doresti sa va impacati. El nu va interpreta acest gest ca fiind unul nobil.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul următor

Esuarea primei intalniri

mar nov. 18 , 2014
Toata lumea este selectiva si isi alege foarte bine partenerul mai ales atunci cand isi doreste o relatie serioasa. De cele mai multe ori ne […]