Este vineri si la ce altceva sa ne gandim daca nu la faptul ca urmeaza weekendul cel mult asteptat si ca urmeaza sa ne relaxam? De regula, cei mai multi dintre noi abia asteapta sa treaca saptamana pentru a veni mai repede weekendul sa lenevim si sa ne odihnim.

Dat fiind ca cei mai multi dintre noi ne trezim foarte dimineata in timpul saptamanii, in weekend ne dorim foarte mult sa lenevim, sa stam in pat si sa nu facem mai nimic. Sigur ca putem sa facem si acest lucru insa este foarte important sa mai diversificam activitatile si sa mai facem si altceva.

De exemplu, nu trebuie ca in fiecare dimineata sa stam in pat si sa ne uitam la filme mancand ceva comandat de la restaurant. In weekend trebuie sa ne relaxam si sa scapam de stresul acumulat din timpul saptamanii, asadar trebuie sa facem lucruri inedite care sa ne ajute sa ne incarcam bateriile.

City break

Nu te gandi repede la un city break intr-o capitala cat mai aproapiata. Simplul fapt ca ai pierde prea mult timp pe drum, nu ar trebui sa te lase sa te gandesti la un astfel de lucru. Daca ai un weekend la dispozitie fa un city break la tine in centrul orasului pentru a te relaxa si nicidecum pentru a fi luni mai boosit decat vineri. Asadar, fa o plimbare impreuna cu familia sau prietenii si cu siguranta vei redescoperi orausl in care locuiesti.

Bicicleta

Este toamna si sunt foarte multe frunze pe jos ca sa nu mai vorbim despre aerul proaspat si curat din atmosfera. Asadar, trebuie sa mai profitam de caldura de afara si sa ne plimbam, sa facem activitati diferite. Asadar, ia-ti prietenii si familia si puteti sa mergeti la o plimbare cu bicicleta intr-un parc sau intr-un loc lipsit de masini sau de poluarea din oras. Cu siguranta te vei simti mult mai bine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *