Blogroll

Categorii

Arhive

Prietenii sunt fara doar si poate persoanele care sunt de cele mai multe ori cei mai apropiati de catre noi. Sa spunem ca exista anumite persoane care nu se incred in parinti sau in alte persoane insa au tot timpul cateva persoane care le sunt la dispozitie sa le asculte oricand si sa le ofere cele mai bune sfaturi.

Un prieten este neaparat necesar. Fiecare dintre noi are nevoie de o persoana dispusa sa o asculte. De cele mai multe ori, observam cum un prieten ne ajuta si se implica in dezvoltarea noastra mai mult decat un frate sau o ruda.

Vi s-a intamplat sa va ajute o persoana mai mult decat va asteptati? Acesta se numeste din punctul meu de vedere sprijin neconditionat. In fapt, asta inseamna sa ai un prieten adevarat.

Femeile sunt mai vulnerabile decat barbatii si pun pret mai mult pe prietenie decat ei. Femeile au mereu nevoie intotdeuna de o persoana care sa le sprijine si sa le fie alaturi atunci cand au nevoie deoarece femeile se exteriorizeaza mai mult decat barbatii.

Barbatii sunt mult mai introvertiti decat femeile iar acestea au nevoie mai mare de catre un prieten sau o prietena.

Prietena este de regula cea mai apropiata persoana din viata unei femei. Exista anumite tipologii de femei catre trebuie sa existe in viata fiecarei persoane. Iata care sunt aceste persoane.

Fata „de treaba”

Vorbesc despre acea tipa care t eincurajeaza mereu si care indiferent ca vede cat de prost iti sta un anumit lucru sau cat de rau te-ai coafat, ea nu iti spune. Este vorba despre persoana care iti ridica moralul si te face sa ai incredere in tine chiar daca nu mai crezi lucrurl asta.

Fata „matura”

Acum vorbim despre acea tipa care este mai mare si mai inteleapta decat tine. ea a trecut prin mai multe lucruri si stie exact de ce ai nevoie pentru a fi fericita. Astfel, te va incuraja atat cat ai nevoie si nu trebuie sa fii niciodata surprinsa atunci cand iti va spune „ti-am spus eu!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Greseli ale femeilor pe care le fac cu barbatii lor

mie dec. 23 , 2015
De ce femeile isi iau mereu asupra lor vina faptului ca partenerii lor s-au comportat in modul in care s-au comportat sau se simt vinovate […]