Blogroll

Categorii

Arhive

10-greseli-pe-care-le-fac-barbatii-la-primele-intalniri_size1De ce femeile isi iau mereu asupra lor vina faptului ca partenerii lor s-au comportat in modul in care s-au comportat sau se simt vinovate pentru faptul ca ei le-au parasit? De ce femeile isi vad mereu partea lor de vina si esecurile lor cand este clar ca de fapt vina este doar a lui? Gandul ca exista multe asemenea femei in lumea asta care se desconsidera si se invinuiesc singure pentru greseli pe care le-au facut in relatii ma enerveaza.

A-ti cere scuze mai mereu

Nu ai facut nimic rau(doar daca ai facut) ca sa-ti ceri scuze. Partenerii de viata nu sunt niste rapitori carora trebuie mereu sa le ceri scuze si sa le faci pe plac. Nu iti cere scuze pentru ca ti-ai tuns parul scurt si ca puloverul tau este prea larg.

Nu iti cere scuze de la ei daca esti la menstruatie sau pentru ca nu vrei sa te culci cu ei cateodata. Nu-ti cere scuze doar pentru ca nu le poti indeplini cerintele si dorintele. Tu esti o femeie care nu are nevoie de scuze in viata pentru a fi bine.

A fi ingrijorata pentru nevoile altcuiva in loc de ale tale

Inceteaza sa le mai faci pe plac barbatilor, sa ii faci fericiti cu orice pret. Ar trebui sa iti porti singura de grija si sa te preocupi de propriile nevoi in primul rand. Nu fa lucruri pentru el doar pentru ca il va face fericit. Nu te considera o sclava a dorintelor lui. Aminteste-ti ca nevoile tale sunt la fel de importante ca si ale lui.

A-ti stabili valoarea in functie de partenerul de viata

Valoarea ta nu este determinata de niciun barbat. Nu ai nevoie de un barbat pentru a fi fericita, nici nu ar trebui sa te judeci prin prisma unuia. Nu este motiv pentru care pentru ca esti singura sa consideri ca valorezi mai putin decat daca ai fi fost combinata cu cineva. Tu esti puternica si independenta, nu lasa pe nimeni sa-ti spuna altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Convinge-ti barbatul sa faca treburi casnice

vin dec. 25 , 2015
In urma cu foarte multa vreme femeile erau foarte desconsiderate si nu au avut niciodata drepturi egale cu barbatii. Ele erau acelea care trebuia  sa […]