Gelozia in cuplu este o adevarata problema pentru foarte multi dintre noi. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care ne pot desparti pentru totdeauna de persoana iubita.

Gelozia dusa pana la extrem poate sa strice in adevaratul sens al cuvantului o relatie. Oriunde ne uitam in jur vom observa ca oamenii incearca sa construiasca relatii cat mai profunde, straduindu-se sa renunte la sine, la trecut, la diferite hoby-uri, la anumite obiceiuri, la fumat, la alcool, la sex sau la alte lucruri. Totusi, exista foarte multe persoane, barbati si femei care nu stiu sa faca legatura intre o iubire sanatoasa, matura si independenta si o dragoste obsesiva, dependenda, imatura si adictiva.

Totusi, putini dintre noi stiu ca oamenii nu pot iubi sanatos deoarece trebuie sa isi reprime dorinta fireasa de iubire din cauza faptului ca au fost raniti la un momnt dat. Datortia faptului ca tanjim dupa iubire, disperare, omul modern incepe sa se teama de durere, de izolare, de depresie, de violenta, si alte lucruri. Oricum ar fi, trebuie sa rneuntam la aceste obiceiuri atat de proaste care pot deteriora complet o relatie.

De fapt, o persoana geloasa traieste o tradare a increderii cre il face sa fie vulnerabil in dragoste, il pune in garda si reuseste sa schimbe relatia intima intr-una dramatica. Persoana aceasta se simte frustrat, inselata si pacalita Este vorba despre o legatura stransa din punct de vedere emotional insa pretuieste persoana iubita care poate determina starea de gelozie. Sunt diferite persoane carora le este teama sa fie inselati si astfel duc cu propria persoana un razboi, impotriva relatiilor extraconjugale ale partenerului.

Gelozia este cauzata in primul rand lipsa de increder in propria persoana. Asadar, daca va doriti sa invingeti acest lucru trebuie sa constientiati anumite lucruri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *