Toate femeile se pregatesc foarte mult pentru ziua nuntii mai ales ca ea este considerata cea mai importanta din viata ei. Se studiaza absolut toate detaliile incepand de la organizarea petrecerii si pana la aspectul fizic al miresei.

Mireasa este centrul atentiei la o nunta si tocmai din acest motiv ea trebuie sa arate absolut impecabil. Cu siguranta vei apela la un make-up artist si la hair stilist prfoesionist care sa aiba grija in detaliu de felul in care vei arata in aceasta zi importanta. Oricat de mult te-ai chinui sau indiferent cat este de profesionista persoana care se va ocupa de look-ul tau este imposibil sa arati seara sau a doua zi la fel cum aratai atunci dupa ce ai iesit din salonul de infrumusetare.

Este foarte important sa iti pui toate detaliile la punct inclusiv cele de care depinde frumusetea ta. Chiar daca esti extrem de stresata pentru ca ai multe lucruri de pus la punct nu ezita sa ai grija sa iti pui deoparte anumite aerticole pe care sa le tina cineva apropiat care va fi mereu in preajma ta. Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca din geanta:

  1. Lipiciul pentru gene. Cu siguranta ca vei folosi gene false in aceasta zi mare pentru ca iti doresti sa ai un aer misterios si o privire profunda. In plus, fotografiile vor arata impecabil daca vei folosi gene false. nu uita sa stresori printre necesitatile tale si lipiciul pentru gene.
  2. Rujul sau glossul nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei. El va fi primul element al machiajului tau care va disparea. Tocmai din acest motiv trebuie sa ai mereu unul de rezerva. Incearca sa gasesti unul asemanator nuantei pe care ti-a aplicat-o make-up artistul.
  3. Pudra compacta cu oglinda de asemenea, nu trebuie sa lipseasca din gentuta ta. Machiajul se poate deteriora. Vei transpira si este normal ca acesta sa se intinda. Foloseste o pudra compacta pentru a evita intinderea lui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *