Blogroll

Categorii

Arhive

Gangsters
Gangsters

Meyer Lansky

Mayer Lansky a fost nascut sub numele sau intreg Maier Suchowljansky in anul 1902 in Rusia. Acesta a venit in Statele Unite ale Americii la varsta de 9 ani si a devenit prieten cu criminali de rang inalt cum ar fi Charles Luciano sau Bugsy Siege. Inca din anii adolescentii acestia au creat un parteneriat de temul fiind cunoscuti sub numele de Murders Inc. Lansky era un adevarat geniu in materie de finante si a infiintat in scurt tin National Crime Syndicate and Commision of Aerica, primul pas catre o o adevarata traditie in lumea crimei organizate. O mare parte din bani i-a facut prin activitati de jocuri de noroc si prin spalarea de bani in Vegas, New Oreleans, Elvetia si Cuba. Era un adevarat ganster intrucat nu lasa absolut nici un element personal sa ii stea in calea afacerilor sale.

Al Capone

Al Capone este cunosctu ca fiind cei mai de temut gangster din America din anii perioada Prohibitiei din anii 1920. Sub numele sau intreg Alphonse Gabriel Capone acesta a devenit rapid cunoscut pentru temperamentul sau si actiunile sale sociopatice. Acesta a fost expulzat de la scoala la varsta de 14 ani si a continuat sa duca o viata in lumea crimei organizate. S-a mutat in Chicago unde a fost „scolit” de John Torrio. Acesta a devenit obsedat de bani si a inceput sa faca trafic de alcool, lucru ilegal in State in perioada Prohibitiei. Pe langa aceste operatii acesta se mai ocupa de jocurile de noroc de prostitutie si alte activitati ilegale. In scurt timp Capone a devenit cel mai bogat gangster din istoria Americii. Oricine incerca sa ii fure acest titlu ajungea sa regrete in moduri neplacute ca a incercat. Pentru a isi mentine pozitia de lider era in stare sa faca absolut orice. Al Capone a murit in anul 1947 din cauza sifilisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Orasele in care poti pacatui in voie

vin iul. 4 , 2014
Omenirea a fost intotdeauna indreptata spre pacat, inca de la inceputuri cand Adam si Eva au muscat din fructul interzis. Chiar daca ni s-a spus […]