Japonezele sunt considerate niste femei foarte frumoase pentru ca stiu sa se mentina si sa arate foarte bine indiferent de varsta pe care o au. Potrivit specialistilor japonezii sunt nationalitatea cea mai longegiva femeile traind pana la varsta de 86,4 ani in medie. Acest lucru este destul de uimitor insa nu are de ce sa ne socheze prea mult deoarece este normala aceasta varsta avand in vedere stilul lor de viata,

Femeile din Japonia sunt mereu frumoase si tinere, suple si arata foarte bine. Acest lucru se datoreaza faptului ca alimentatia este foarte buna iar stilul de viata foarte sanatos. Iata ce mananca frumoasele japoneze pentru a se mentine in forma:

In primul rand femeile japoneze consuma foarte multi acizi grasi existenti in peste. Ele consuma foarte mult peste intrucat daca o medie a unui om din Europa consuma 17 kg de peste pe an, japonezii consuma 75 de kg de peste pe an. Pestele nu dispare de la absolut nici o masa fiind o mancare de baza a japonezilor.

De asemenea, alimentele proapete sunt printre cele mai consumate in Japonia. Acolo nu exista alimente care au termene de valabilitate prea mari si exista doar alimente proaspete care au termenul de valabilitate foarte scurt. De asemeena, pe pungile de legume sau de fructe exista inscriptionata ora si data la careau fost culese fructele si astfel femeile stiu daca sunt proaspete.

Lipsa painii este un alt factor care influenteaza frumusetea japonezelor. Ele nu consuma paine ci mananca orez sau legume iar acest lucru limiteaza si scade cantitatea de carbohidrati ingerata. Astfel, japonezii reusesc sa se mentina sanatosi.

Portiile mici sunt de asemenea caracteristice japonezilor. Oamenii mananca in portii foarte mici si sunt foarte atenti la modul in care arata mancarea. Pentru ei mancarea trebuie sa arate foarte bine pentru a fi atrasi de acest lucru, ba mai mult, au transformat un adevarat cult din estetica mancarii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *