Blogroll

Categorii

Arhive

Toata lumea este selectiva si isi alege foarte bine partenerul mai ales atunci cand isi doreste o relatie serioasa. De cele mai multe ori ne dam seama inca de la prima intalnire ca nu vom avea nicio sansa sa avem o relatie cu o anumita persoana. Acest lucru se intampla atat barbatilor cat si femeilor. Chiar daca femeile considera ca pot crea o relatie imediat dupa prima intalnire cu un barbat, trebuie sa aflati ca acest lucru nu este posibil deoarece si barbatii sunt extrem de atenti atunci cand isi aleg iubita.  Iata care sunt acestea:

  • Insecuritatea este una din cele mai evidente caracteristici ale unei femei. Barbatii tind sa o observe imediat. Acele femei care nu stiu ce vor de la viata, relatie sau de la partenerul lor pun presiune pe cei ce ii iubesc. Au nevoie de siguranta continua ca sunt iubite, acest lucru putand distruge relatia. Incearca sa te descoperi pe tine insati inainte de a incepe o relatie.
  • Orice barbat care are o adevarata afacere reuseste sa depisteze o femeie care alearga dupa bani de la distanta. Aceste femei se asteapta sa le platesti tu cina si intreaga intalnire. In cazul lor, barbatii stiu ca fericirea este echivalenta cu banii. Asadar,tind sa le evite atunci cand isi cauta o relatie de lunga durata.
  • O astfel de femeie va flirta cu toata lumea pentru a-si pastra reputatia in ochii barbatilor. Sexualitatea sa este evidenta mai ales daca ii analizezi gesturile si chiar tinutele. Se bucura de atentie si este probabil fetita taticului. Barbatii tind sa evite acest tip de femei pentru a se proteja de probleme de lipsa de incredere pe care barbatii nu le doresc.

Asadar, comportamentul este cel mai important pentru orice persoana. Fiecare om isi va da seama daca se merita sau nu sa intretii o persoana cu persoana respectiva inca de la prima intalnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Ce trebuie sa stiii inainte sa te muti cu partenerul

lun nov. 24 , 2014
Cuplurile din ziua de astazi se hotarasc foarte repede sa se mute sau mai bine zis sa convietuiasca impreuna. Mutatul impreuna cu persoana iubita este […]